Home >
Gothic

Gothic kleding en meer!

352 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Onderwerp
Meest verkocht
352 artikelen
 
123...8>>

Goedkope gothic kleding

Ben je op zoek naar donkere kleding voor een themafeest of voor Halloween! Neem dan een kijkje bij de magie en horror gothic pagina! Hier vind je niet alleen Halloween kostuums en gothic kleding voor volwassenen en kinderen, maar ook accessoires die jouw verkleedkleding helemaal compleet maken! Denk aan een duivelse zwarte damespruik met rode haarlokken of juist een lange pruik met stijl zwart haar. Voltooi dit met een hoge mini hoed met sluier! Voor mannen is er ook een doodshoofd ring om de gothic kleding af te maken. Je hebt veel keuze uit de vele artikelen en verschillende gekleurde lenzen! Voor nog meer realisme schmink je jezelf ook met de gothic make-up kit. Voor kinderen is de make-up stencil met gothic afbeeldingen ideaal om nep tattoos aan te brengen. Bekijk ook de verkleedkleding voor volwassenen voor enge Halloween outfits!


Gothic kleding voor kinderen

Ook kinderen kunnen in gothic kleding verkleed gaan of in dezelfde stijl. Daaronder valt bijvoorbeeld ook een donker gravin kostuum, of een Magere Hein kostuum voor jongens. Zie daarvoor de donkere verkleedkleding voor kinderen. Vele gothic kleding is zwart, maar er mag best wel wat kleur in zitten! Als je een zwart kostuum draagt is een roze pruik ook erg leuk en toepasselijk. Je vind bij ons ook andere kostuums in gothic stijl in het blauw geruit, roze of rood. In de verkleedkleding van Vegaoo.nl zul je er in ieder geval goed bij lopen voor jouw verkleedfeest! En duur hoeft het allemaal niet te zijn, zo heb je al een leuk kostuum voor slechts €9.99! Vegaoo.nl geeft jou in ieder geval genoeg keuze zodat je gegarandeerd het perfecte kostuum voor jouw feest vindt!

Jouw gothic kleding en bijpassende accessoires bestel je goedkoop op Vegaoo.nl. Maak jouw gothic kleding compleet met zwarte satan contactlenzen of lange zwarte handschoenen en een donkere pruik! Deze artikelen zijn ideaal voor een themafeest of Halloween!

Zie meer ▼