Home >
Magie en Horror

Horror Halloween kostuums en artikelen

4459 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Onderwerp
Meest verkocht
4459 artikelen
 
123...93>>

Halloween artikelen

Als je binnenkort een themafeest hebt met het thema horror of magie, dan is deze selectie perfect voor jou! Vele griezelige kostuums zoals een heksenkostuum of een insecten kostuum zijn hier te vinden. Ben je een fan van The Lord of the Rings, verkleed je dan met het Gandalf The Hobbit kostuum voor kinderen! Voor de Harry Potter enthousiastelingen hebben we uiteraard ook een Harry Potter kostuum! Voor een Halloween party vind je hier ook leuke, mooie en originele Halloween kostuums! Misschien is een Halloween kostuum alleen niet voldoende voor je en wil je er echt goed bijlopen. Dat kan perfect dankzij de vele Halloween maskers en de Halloween schmink sets! Bekijk hiervoor ook onze Make-up tutorial video’s op ons Youtube kanaal voor vele tips, ideeën en instructies!


Halloween make up, maskers en verkleedkleding

Of je nou opzoek bent naar alleen Halloween kleren of een complete Halloween outfit met Halloween masker of Halloween schmink en bijpassende Halloween accessoires, we hebben hier alles voor een geslaagde Halloween of een feest met horror of griezel thema! Maak je Halloween kostuum af door ook nepbloed toe te voegen of een heksen neus aan te brengen! We bieden alles op dit gebied voor kinderen en volwassenen! Als je als zombie verkleed gaat is het aan te raden om ook een nep wond of meerdere nepwonden aan te brengen. Dit kan met de wonden set of aparte nep- of snijwonden. Je kunt zelfs je eigen wonden creëren met de vloeibare latex! Ook mysterieuze of griezelige pruiken zijn hier te verkrijgen. Voor al jouw goedkope Halloween spullen ben je aan het juiste adres bij Vegaoo.nl!

Horror kostuums voor Halloween: Vegaoo, verkoopt horror carnavalskleding voor mannen en dames. Of je nou de kaart van de originaliteit of van de soberheid wilt spelen, weet je zeker dat je zult vinden wat je zoekt in onze brede selectie van retro of sexy halloween outfits. Met Vegaoo, maak je er altijd een leuke avond van!

Zie meer ▼