Home >
Second skins
Sorteren
 
U heeft 48 van 75 producten bekeken
 

Morphsuits verkleedkleding

Ga voor een hoge kwaliteit second skin kostuum met het merk Morphsuits™! Zie hier ook de pagina met alleen maar Morphsuits kostuums! Ze bieden second skin kostuums aan met een leuke print of juist in alleen 1 kleur, een vlag van een land of een superheld zoals Deadpool™ of de Power Rangers™! Morphsuits zorgt altijd voor originele kostuums van een dunne elastische stof die goed aansluit op je lichaam. De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarom zijn ze ideaal voor elk soort feest! Van carnaval tot Halloween of Oktoberfest!
Natuurlijk zijn er ook vele andere soorten second skin kostuums met licenties zoals de Ninja Turtles kostuums! Deze zijn enorm populair en vooral geweldig als groepsoutfit! Ga samen verkleed als Donatello, Raphael, Michelangelo en Leonardo! Hetzelfde geldt voor de Power Rangers second skin kostuums! Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en blauw.


Second skin outfits

Met de second skin outfits op Vegaoo.nl kun je alle kanten op! Ga verkleed als mummie, zombie, ninja of enge clown of skelet! Je kunt ook jezelf verkleden in een second skin pak van een bekende personage zoals Waar is Wally! Andere voorbeelden zijn het Iron Man kostuum, Captain America second skin pak, en Batman! Ben je een echte Star Wars fan? Dan is de Darth Vader second skin outfit natuurlijk perfect voor jou! Deze carnavalskleding is erg leuk voor elk soort feest en is erg comfortabel te dragen! Wil je indruk maken met een origineel kostuum, dan is een second skin pak hiervoor ideaal! Uiteraard heb je ook nog eens genoeg keuze uit de vele personages en opdrukken! Ga met carnaval verkleed in een grappig Morphsuits kostuum of ga eng verkleed als een zombie of pompoen tijdens Halloween!

Ga origineel verkleed in een second skin kostuum van Vegaoo.nl! Op Vegaoo.nl vind je tig verschillende second skin kostuums van vele verschillende personages! De kostuums komen in vele verschillende soorten zoals bekende superhelden, landen vlaggen of andere grappige opdrukken. Accessoires zijn eigenlijk niet meer nodig, omdat je al volledig bedekt bent! Deze originele verkleedkleding is perfect voor carnaval of ander verkleedfeest! Je kunt goed door de maskers heen kijken en drinken, terwijl je onherkenbaar blijft! Ga verkleed als Spiderman, Ninja Turtle of supporter in een van deze originele kostuums en verras jouw vrienden!

Zie meer ▼