Home >
Sprookjes en tekenfilms
Sorteren
 
U heeft 48 van 232 producten bekeken
 

Sprookjes outfit voor volwassenen

Iedereen hield vroeger van sprookjes! Waarom zou je de sprookjestijd van jouw jeugd niet herleven tijdens carnaval of ander feest? Waan jezelf in een sprookje door jezelf te verkleden in een sprookjeskostuum voor volwassenen! Dit kan als een eenhoorn of Roodkapje zijn, maar ook als een bekende prinses zoals Assepoester! Bekijk deze link voor alle dames kostuums in het thema tv, film en sprookje! Bedenk maar eens een bekend personage en we hebben het! Van de klassieke sprookjes Tinkerbell, Doornroosje, Assepoester, Sneeuwwitje en Peter Pan hebben we meerdere mooie en goedkope kostuums! Wil je samen met een groep of je partner verkleed? Dan is het leuk om bijvoorbeeld verkleed te gaan als roodkapje en wolf of als Alice in Wonderland en konijn. Met een groep is het perfect om te kiezen voor een Cruella outfit en meerdere dalmatiër kostuums!


TV en filmpersonage kostuums

Kies voor leuke carnavalskleding waarvan iedereen herkent wat je bent! Dit kan met de TV, film en sprookjesoutfits op Vegaoo.nl! Wil je alleen de mannenkostuums zien, bekijk dan hier alle heren tv en sprookjes outfits. Ga bijvoorbeeld verkleed in een boze wolf kostuum of als de Hulk! Voor een humoristisch kostuum kunt je ook kiezen voor een Carry-me roodkapje kostuum, waarbij je als Roodkapje op een wolf rijdt! Ben je meer van de actie? Dan zijn de Ninja Turtles kostuums perfect voor jou! Deze zijn ook ideaal als groepskostuum! Hetzelfde geldt voor de Teletubbie kostuums voor volwassenen! Een pikachu kostuum is nu ook erg trendy! Dankzij deze thema kostuums kunnen jij en je partner of vrienden perfect samen verkleed gaan in leuke en originele carnavalskleding! Daarbij zit je bij Vegaoo.nl ook nog eens goed, omdat wij ook nog eens de goedkoopste verkleedkleding van het internet aanbieden!

Altijd al eens in de huid willen kruipen van jouw favoriete tv of sprookjespersonage? Dat kan nu met de sprookjeskostuums en tv-personage outfits op Vegaoo.nl! Verkleed je nu in een sprookjeskostuum van bijvoorbeeld Sneeuwwitje of als Pokémon! Vegaoo.nl biedt je carnavalskleding aan van vrijwel alle bekende tv, film en sprookjespersonages! Denk onder andere aan Shrek, Ninja Turtles, Pikachu, Alice in Wonderland of Robin Hood! De leukste en goedkoopste verkleedkleren bestel je op Vegaoo.nl!

Zie meer ▼