Home >
The Wizard of Oz™
Sorteren
 

The Wizard of Oz verkleedkleding kopen

Duik terug in de jaren 30 naar een van de meest legendarische fantasy films aller tijden met een Wizard of Oz kostuum voor volwassenen. Het is nu mogelijk om de klassieke film en boek te herbeleven met een assortiment van The Wizard of Oz carnavalskleding op Vegaoo.nl. Dankzij de selectie van goedkope Wizard of Oz feestkleding, kunt u veranderen in de bekende Dorothy, de Tin Man of de Vogelverschrikker. Ga voor een Dorothy jurk en ga op weg naar het land van Oz om je missie te voltooien. Er zijn verschillende Dorothy kostuums te koop, die net uit de echte film gestapt lijken te zijn. Als u met een groep op pad gaat tijdens carnaval of Halloween, dan zou het gaaf zijn om een Wizard of Oz groepskostuum samen te stellen, zodat u met zijn allen op stap kunt gaan als de bekende personage uit de Wizard of Oz film uit de jaren 30.


The Wizard of Oz kostuums voor volwassenen

Een echte klassieker mag weer opnieuw geïntroduceerd worden tijdens carnaval en daarom hebben we ervoor gezorgd dat er verschillende The Wizard of Oz verkleedpakken beschikbaar zijn gemaakt om te veranderen in de leuke Dorothy of een van de andere personages. Kies een Scarecrow kostuum voor mannen om op zoek te gaan naar een stel hersenen, of trek een Tinnen Man kostuum aan om de zoektocht te starten naar een hart. Klassieker dan dit zal u niet vinden, dus als u sinds jongs af aan al gek bent op The Wizard of Oz, dan heeft u nu de mogelijkheid om een Wizard of Oz verkleedkostuum te bestellen tegen een lage prijs. The Wizard of Oz carnavalskleding wordt aangeboden in verschillende soorten en maten, dus kom eens langs en maak uw keuze. Samen met uw vrienden kunt u op uw carnavalsfeest verschijnen met de geweldige Wizard of Oz verkleedkleding.

Kom naar Vegaoo.nl, de leukste online feestwinkel met het grootste aanbod van filmpersonage verkleedkleding en koop een The Wizard of Oz pakje voor vrouwen of mannen. De goedkope Dorothy carnavalskleding, Scarecrow verkleedoutfits of Tin Man carnavalspakken zijn perfect voor een feest met een retro film thema, maar ook voor een carnavalsviering met uw vrienden. Een mooi aanbod van The Wizard of Oz themakleding is eenvoudig te vinden in onze online feestwinkel dus maak snel uw keuze op Vegaoo.nl!

Zie meer ▼