Home >
Asterix en Obelix™
Sorteren
 

Asterix en Obelix kleding volwassenen

Heeft u als kind ook alle Asterix en Obelix stripalbums verslonden en bent u nu voor carnaval op zoek naar een Asterix kostuum voor volwassenen, een Obelix outfit voor mannen of wellicht een Panoramix kostuum? Dan bent u bij ons op de juiste plaats aanbeland, want met de goedkope personages verkleedkleding met officiële Asterix en Obelix licentie op Vegaoo.nl, bent u sneller dan ooit voorzien van de leukste stripboeken themakleding. De leuke Asterix en Obelix pakken zijn er voor mannen en vrouwen, dus als u nog op zoek bent naar dat originele pak voor een carnavalsfeest, dan kunt u er voor zorgen dat u verandert in die slimme Galliër, met de Asterix feestkleding en Obelix verkleedkleding op Vegaoo.nl. Kijk eens door het assortiment en zoek voor uzelf en voor uw partner een leuk Asterix kostuum uit, of een leuke Walhalla jurk voor vrouwen.


Goedkope Asterix verkleedkleding kopen

Zoek door het aanbod van leuke Asterix pakken voor volwassenen en bestel een goedkope outfit voor uw volgende themafeest om eens lekker te knokken met de Romeinen, verkleed in een Obelix kostuum of een Asterix outfit. Van de verschillende personages uit de Asterix en Obelix stripboekenreeks zijn er leuke kostuums te bestellen, zoals een Panoramix pak voor volwassenen of een Walhalla kostuum voor dames. De leukste stripboeken kunnen nu realiteit worden tijdens de volgende carnaval met de Asterix carnavalskleding en Obelix verkleedpakken voor mannen en vrouwen. Ga eens voor wat originele personages kleding en kies voor een van de kostuums om terug te duiken naar de tijd van de Romeinen en de Galliërs, zodat ook de bekende striphelden aanwezig kunnen zijn op een feestavond! Er is meer dan genoeg keuze dus wees er snel bij voor het volgende themafeest!

Kom eens rondkijken in onze online carnavalswinkel en bestel een Asterix en Obelix kostuum voor volwassenen uit het assortiment van goedkope personages kleding. Met de zeer volledige Asterix kostuums bent u sneller dan ooit veranderd in een van de meest bekende helden van de televisie en zeker ook van stripboeken. Bestel uit ons grote aanbod een Asterix outfit en Obelix verkleedpak en wees er zeker van dat iedereen u zal herkennen. Vergeet overigens ook die Asterix en Obelix pruik niet! Pas op dat u geen Romeinen tegen het lijf loopt, want wie weet wat er zal gebeuren…

Zie meer ▼