Home >
Fout en grappig
Sorteren
 
U heeft 48 van 57 producten bekeken
 

Foute kleding voor foute party

Party kleding heren en vrouwen

Fout party, kleding fout… Op zoek naar foute kleding voor een foute party!? Geen nood, uit alle carnavalskleding die natuurlijk op zichzelf al fout zijn, hebben we aparte fout selectie gemaakt met typisch foute feestkleding! Wat in deze tijd natuurlijk echt niet meer kan is jaren 70 disco verkleedkleding, extra reden dus om je in discokleding te verkleden voor een foute party! Bijvoorbeeld hetdiscopak voor mannen is heerlijk fout! En gelukkig voor jou, we hebben een ruim assortiment aan disco feestkleding, glimmende discovestjes, glanzende discobroeken en volledige discopakken! Uiteraard in verschillende glimmende kleuren zoals goud, zilver, blauw of rood, voor mannen en vrouwen! Fout verkleed gaan met een zomers tintje? Je hebt het vast vaak gezien, de 50 plussers die in de zomer met een te grote blouse rondlopen met bloemenprint of hawaii print! Dat kan jij nu ook in een Hawaii overhemd, Hawaii blouse of pak!


Foute feestkleding

Bij typisch foute carnavalskleding denk je waarschijnlijk ook aan New Kids. Uiteraard heeft vegaoo genoeg producten op voorraad om je naar deze stijl te kleden! Wat dacht je van een Jaren 80 trainingspak voor mannen in een licht blauwe kleur met paarse en gele patronen! Combineer dit met een foute pruik zoals een mullet pruik of haarband met matje! Ook een grote zilver- of goudkleurig ketting doet het hier erg goed bij! En wat vind je dan van de kleding in dierenprint? Je ziet erg vaak mensen in een luipaardprint, dit kan natuurlijk modieus zijn, maar ook erg fout, afhankelijk van hoe het gedragen wordt! Heerlijk fout is in dit geval de pimp badjas met luipaard print voor mannen! Dit is niet alleen het foute element van een dieren print, maar ook die van een pimp en een badjas! 3 vliegen in 1 klap! Ook voor vrouwen is er een lady pimp pak!


Foute carnavalskleding

Heb je een thema feest met het thema fout, of wil je gewoon lekker fout verkleed gaan tijdens carnaval? Wij hebben de meest leuke en foute carnavalskleding voor jou! Tijdens carnaval zal je zeker opvallen als je lekker fout verkleed gaat in jouw foute carnavalskostuum! Wil je jouw foute carnavalskleding nog fouter maken, neem dan ook een kijkje naar onze feestaccessoires! Ga je verkleed in een fout trainingspak of een over the top disco kostuum, kies dan bijvoorbeeld ook een grappige pruik! Met onze foute carnavalskleding ben jij de meest foute, opvallende of de meest hilarisch verkleedde persoon op het feest! Vegaoo.nl helpt jou door jouw foute feesten!


Party kleding heren

Bekijk onze selectie party kleding heren voor de leukste foute kostuums en verkleedkleren! Laat je vrienden eens lekker lachen door zou fout verkleed te gaan in onze heren party kleding! Onze grote voorraad in party kleding voor heren zorgt ervoor dat je gegarandeerd een leuk en fout kostuum hebt op jouw jaren 80 thema feest! Heerlijk foute disco kostuums voor jou en je vrienden! Denk ook aan foute decoratie voor het foute feest en haal de discobollen uit de kast! Zet jouw favoriete Abba platen op voor een mega fout feest compleet in thema! Zorg dat iedereen lekker fout verkleed is in foute carnavalskleding. De party kleding heren zijn bij ons te bestellen voor een geslaagd feest! Vegaoo.nl, jouw bondgenoot voor al jouw feesten, ook de foute!

Al jouw foute verkleedkleding en foute feestartikelen voor een foute party bestel je voortaan bij Vegaoo.nl. Of we nou echt trots moeten zijn op een grote collectie van foute carnavalskleding, foute kleding en foute accessoires is een ander verhaal, maar voor jouw fout party kun je hier in ieder geval zeer goed terecht! Bestel jouw foute mullet pruik, een fout disco kostuum of trainingspak nu goedkoop op vegaoo.nl!

Zie meer ▼