Home >
Zombie & mummie

Zombie en mummies Halloween kostuums

181 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Voor
Prijs
Maat
Populaire thema's
Thema's
Feest
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
181 artikelen
 

Zombie Halloween kostuums

U heeft er voor gekozen om voor Carnaval leuk verkleed te gaan als politieagent, brandweerman, clown of ander leuk personage. Bij Vegaoo.nl kunt u voor Halloween ook de zombie versie van uw favoriete kostuum vinden! In onze enorme selectie van goedkope Halloween kostuums kunt u griezelige zombie kostuums vinden. Het moeilijkste is te kunnen kissen tussen onze duizenden verschillende modellen. Voltooi daarna je enge Halloween kostuum met onze leuke Halloween accessoires: bijl, mes, haken, nep bloed, en nog veel meer andere! Ga stijlvol verkleed voor Halloween en kies er ook voor om een griezelige schmink te maken: een beetje wit op je gezicht, zwarte ogen en vlekken lippenstift die echt naar bloed lijken en dat is het! Vegaoo.nl geeft u de beste tips voor een onvergetelijk Halloween feest!


Halloween spullen kopen

Voor degenen die iets minder fan zijn van horror Halloween kleding, hebben wij ook andere modellen van kostuums. Voor degenen die liever een minder horror (bij wijze van spreken), de keuze van de Halloween. Op de meest beroemde Halloween winkelvan Nederland heeft u een brede keus van allerlei verschillende modellen op griezelige als zombie of mummie verkleed te gaan! Bekijk snel onze cheerleader kostuums, zombie piraten verkleedkleding, griezelige verpleegster kostuum met bloed vlekken en zelfs bloedige bruidskostuum! De engste en origineelste Halloween kostuums voor dames en heren zijn beschikbaar op Vegaoo.nl tegen de beste prijzen!

Carnavalskleding voor volwassenen bestel je goedkoop op Vegaoo.nl. Vegaoo.nl is dé online feestspecialist voor alle feestelijke evenementen: voor carnaval, verjaardagsfeesten, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, St Patrick's Day hebben we alles voor een leuke avond! Onze selectie van carnavalskleding voor volwassenen, van maat XS tot XXXL en al vanaf €2.99 zullen ideaal zijn voor alle themafeesten. Op zoek naar een sexy, grappige of originele verkleedkleding? Dan ben je hier zeker op het juiste adres! Met de grootste Europese selectie van volwassenen carnavalskleding is Vegaoo uw partner voor alle feesten. Vegaoo.nl: uw feest begint hier!

Zie meer ▼