Home >
Heren
Sorteren
 

Mannen van Oranje!

Wij mannen willen er natuurlijk goed uit zien tijdens koningsdag of koningsnacht, maar dat wil je dan uiteraard wel in Oranjestijl! Vegaoo.nl maakt dit nu heel gemakkelijk voor je! Geen reden meer om niet origineel, grappig en in oranjethema voor de dag te komen op een Oranjespektakel zoals koningsnacht of koningsdag! Wat vind je er van om jezelf als koning te vertonen? Dit kan bijvoorbeeld met een gouden koninklijk kroontje! of koningskroon voor volwassenen en verover het hart van elke prinses die op je pad komt!


Voltooi koningsdag of koningsnacht!

Ben je al goed voorbereid voor koningsnacht of koningsdag? Voltooi je oranje look met de vele oranjekleding en oranje-artikelen! Trek de aandacht met een grappige pruik zoals de punkerspruik in rood, wit, blauw met hoge hanenkam of met de oranje disco afro pruik! Er zijn genoeg leuke en goedkope oranje accessoires! Denk bijvoorbeeld aan een oranje hoed, mega grote oranje bril, oranje Hawaï krans of rood, wit, blauw maskertje! Je hebt al iets vanaf €0.99. Wil je er hilarisch bijlopen en alle aandacht op je richten? Zet de goede sfeer met het Oranje wortel pak of het oranje clownsvis kostuum! Een super leuk idee is om met je vriendengroep allemaal verkleed te gaan! Niemand die jullie ongemerkt voorbij ziet gaan!


Kleed je Nederlands!

Ben je een echte Oranjefan en vier je uitgebreid Koningsdag, koningsnacht en EK en WK voetbal? Dan is een oranje second skin kostuum een must! In dit dunne en elastische kostuum ben je volledig oranje van top tot teen! En mocht je een beetje verlegen zijn, je bent ook nog eens totaal onherkenbaar als je het masker ook op zet! Laat de leeuw in je los en brul voor je koning in gepaste oranjekleding! En brullen kun je natuurlijk ook doen op de oranje vuvuzela of de bierfles toeter!

Om ook dit jaar weer een succes te maken van koningsdag of koningsnacht bestel je bij Vegaoo voor hilarische, mooie, sexy en goedkope oranjekleding en oranje artikelen voor mannen en vrouwen! Maak deze nationale feestdag compleet met de vele koningsdagkleding en accessoires! Uiteraard zijn deze producten niet alleen geschikt voor koningsnacht of koningsdag, maar ook voor het EK of WK voetbal! Bestel al je feestkleding en feestartikelen goedkoop en kies uit een enorm assortiment bij Vegaoo!

Zie meer ▼