Home >
Dames
Sorteren
 

Dames van Oranje!

Koningsdag kleding voor vrouwen

Als vrouw wil je er natuurlijk niet alleen in stijl bij lopen tijdens koningsdag of koningsnacht, maar je wilt er ook nog eens fantastisch uitzien! Vegaoo.nl helpt jou hierbij! Je hebt nu dus geen excuus meer om geen oranje te dragen op deze nationale feestdag! Wat denk je ervan om als koningin te gaan? Dit kan bijvoorbeeld met een oranje minihoedje of met een gouden koninklijk kroontje! Erg sexy zijn de lange fluo-oranje handschoenen of de fluorescerende oranje rok. Wees een engel met de oranje vleugels en loop er warm bij met oranje beenwarmers! Steun je land en show je Oranjetrots! Al onze oranje kleding en accessoires zijn niet alleen perfect voor een Oranjefeest zoals koningsnacht of koningsdag, maar ook ideaal voor een EK of WK voetbal!


Maak koningsdag of koningsnacht compleet!

Je hebt je outfit voor koningsdag al voor elkaar? Maak je outfit helemaal af met de oranje accessoires! Draag een oranje pruik of oranje haarlokken. Oranje accessoires hoeven ook helemaal niet duur te zijn! Denk bijvoorbeeld aan een oranje glitterpruik, oranje Hawaï krans of rood, wit, blauw maskertje! Versier jezelf met oranje spray voor haar en lichaam, schmink, oranje nep wimpers of een oranje boa! Je gaat dan helemaal mooi in stijl koningsdag of koningsnacht tegemoet! Wil je er sexy uit zien? Bestel dan oranje panty’s of oranje kousen in combinatie met een oranje tutu of kort rokje! Op deze manier zie je er weerzinwekkend uit en ook nog eens perfect in stijl voor een succesvol Oranjefeest!/p>

Kleed je Nederlands!

Vier je koningsnacht of koningsdag of misschien zelfs beide? Voor beide feesten heb je natuurlijk een passende outfit nodig! In het authentieke Hollandse kaasmeisjeskostuum in het rood, wit en blauw vier je koningsdag of koningsnacht totaal in stijl! Zoek je iets humoristischer, trek dan 100% gegarandeerd aandacht in een oranje wortel pak of oranje clownsvis kostuum! Je kunt ook je zelf in kleur uitdossen met de lange oranje Hawaï rok met een oranje boa of bloemenketting! Zoek je iets meer sportief, bestel dan het Nederlandse voetbal tenue voor vrouwen! Voor koningsnacht is juist het lichtgevende oranje Holland shirt perfect!

Voor een geslaagde koningsdag of koningsnacht bestel je jouw oranje koningsdag kleding en accessoires voor mannen en vrouwen op Vegaoo.nl! De grappige, mooie en sexy koningsdagkleding en artikelen maken het Oranjefeest helemaal compleet! Al deze oranjeproducten zijn ook nog eens perfect te gebruiken voor een EK of WK voetbal! Vegaoo.nl heeft alles voor vrouwen om van elk Oranjefeest een waar spektakel te maken!

Zie meer ▼