Home >
Carnaval van Venetië

Venetiaanse carnavalskleding

28 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Voor
Prijs
Maat
Populaire thema's
Thema's
Feest
Kleur
Meest verkocht
28 artikelen
 

Carnavalsfeest van Venetië

Iedereen kent de bekende hofnarren met de belletjes die tinkelen als zij dansen en gekke gezichten trekken. Bij de Venetiaanse masker hoort ook de leuk geruiten pakken met de kleurtjes van de regenboog of juist zwart en witte ruitjes, dit ligt allemaal aan het humeur van de joker. Vegaoo.nl heeft maar liefs 6 verschillenden. Musketiers horen ook bij dit thema, mooie geraffineerden ridders met mooie stoere pakken en hoeden in plaats van helmen. Deze hoeden zijn vaak versierd met veren uit verre landen als struisvogel veren gekleurd in het rood, blauw of geel.


Masker van het carnaval van Venetië

Feestmasker! De bekend maskers van het Carnaval van Venetië in het verleden waren deze van porselein, nu zijn ze van karton of van plastic. Deze maskers zijn geweldig, met mooie veren, vele kleuren en leuke en enge lange neuzen. Deze maskers werden vaak door de harlekijnen gedragen. Deze geheimzinnige wezen, grote grappenmakers en echte goochelaars. De maskers zijn vaak versiert met veren, leuke kleurtjes. Dames houden veel van deze pakken en het geheimzinnige blik die deze carnavalsmaskers.


Venetiaanse carnavalskleding

Op Vegaoo.nl vindt u een gigantisch en gevarieerd aanbod aan carnavalskleding die geschikt is voor het Venetiaanse carnaval. De carnavalskleding is beschikbaar voor mannen en vrouwen en is zeer gevarieerd. U kunt zich kleden in een narrenkostuum voor mannen en al uw vrienden en familie vermaken alsof u zich op het echte Venetiaanse carnaval bevindt. Een ander goed alternatief zal een harlekijnkostuum zijn waarmee u verhuld zult zijn in zwart met witte gekleurde carnavalskleding. U zult de geweldige joker van de avond worden wanneer u de carnavalskleding met Venetiaans thema draagt. Voor vrouwen zijn er ook narrenpakken en harlekijnsjurken beschikbaar. U kunt de grappigste en mooiste Italiaanse clown worden en iedereen op uw carnavalsfeest vermaken terwijl uw carnavalskleding sexy en verleidelijkheid uitstraalt.


Klassiek Venetiaans carnaval

Naast moderne en sexy kostuums heeft u ook de keuze uit traditionele en klassieke Venetiaanse carnavalskleding. Kleed u als vrouw als een ware musketier uit de 17e en 18e eeuw en begeef u in alle elegantie onder de carnavalsvierders. Het zal perfect geschikt zijn als carnavalskleding voor het Venetiaans carnaval. Wellicht vermomt u zich liever als een echte keizerin uit de baroktijd met een lange, brede jurk als carnavalskleding met aan uw zijde een mannelijke keizer uit dezelfde eeuw. In alle stijl zal het voor u mogelijk zijn om het Venetiaans carnaval te vieren als markiezin of hofdame. Ook kunt u kiezen voor een baronessenjurk. De mannen kunnen zich verkleden als een kolonist of misschien wel als Casanova, de Italiaanse verleider. Om uw Venetiaanse carnavalskleding 100% af te maken zou u uw kostuum kunnen aanvullen met een masker in de typische Italiaanse stijl.

Venetiaanse carnavalskleding en carnavalskostuums voor volwassenen: Vegaoo, online verkoop van Venetiaans carnaval kostuum voor dames en heren. Word het karakter dat je altijd al hebt willen zijn, klassiek of origineel, u zult vinden wat u zoekt in onze uitgebreide collectie van grappig, sexy en retro kostuums.

Zie meer ▼