Home >
Heren
Sorteren
 

Gay Pride verkleedkleren voor mannen

Ben je al goed voorbereid voor de Gay Pride Parade? Heb je al jouw verkleedkleding en feestaccessoires in huis? Nee? Dan is nu je kans om een prefect kostuum uit te zoeken voor deze feestelijke gelegenheid! Vegaoo.nl biedt vele grappige, sexy en zelfs aanstootgevende kostuums aan! Leuke verkleedkleren zijn de Village People kostuums voor mannen! Deze is er onder andere in Politie kostuum, werkman kostuum en indianen pak! Ook kun je kiezen voor een sexy kostuum als brandweerman of de Borat mankini! Verder zijn er ook nog grappige en mooie drag queen kostuums voor mannen. Bijvoorbeeld een konijnen pak, Mr Miss Word jurk voor mannen of een travestieten jurk. Vier je feest met een groep, dan is het leuk als iedereen in hetzelfde thema is verkleed, neem daarvoor eens een kijkje bij de koppelkostuums! U kunt zelf koppelkostuums samenstellen waardoor je een korting van 10% krijgt op beide verkleedkleren! Leuk is als bijvoorbeeld de hele groep als Romein, cowboy of Village People personage gaat!


Gay Pride Parade feestkleding voor mannen

Wil je voor iets origineels of aanstootgevends gaan? Wat dacht je dan van een vagina kostuum of een penis kostuum? Mocht je niet zo ver willen gaan dan kan het misschien leuk zijn om een t-shirt met nepspierenmatrozenpak is ook een goed idee! Uiteraard zijn er nog vele honderden andere kostuums waar u uit kunt kiezen bij Vegaoo! Verkleedkleding komt extra tot zijn recht als je er nog accessoires aan toevoegt. Een hoed of pruik is erg leuk, of een feestbril! Vergeet ook niet de mogelijkheid van make-up! Je kunt jezelf mooi schminken of speciale details aanbrengen. Ook een masker of maskertje kunnen goed bijdragen aan een mooi feestkostuum! Hierdoor blijf je ook nog eens onherkenbaar!

Zorg voor gepaste verkleedkleding en bijhorende feestaccessoires en feestartikelen voor de Gay Pride! Vegaoo helpt jou hier natuurlijk in door het ruime aanbod aan feestkleding en andere leuke feestartikelen! Ook is er al een speciale selectie voor je gemaakt! Vergeet niet je outfit te voltooien met bijvoorbeeld een pruik, hoed, bril, ketting of masker!

Zie meer ▼