Home >
Gay Pride
Sorteren
 

Gay Pride outfit

Ga je naar de Amsterdam Gay Pride Parade en vaar je met een boot door de grachten van Amsterdam!? Dan kan een gepast verkleed kostuum niet ontbreken! Ga je voor sexy, grappig, aanstootgevend of kleurrijk met lekker felle kleuren? Vegaoo.nl heeft alles voor je! Als je met je partner gaat hebben we zelfs koppel kostuums, deze kunt u uiteraard zelf combineren voor 10% korting. Bijvoorbeeld twee verschillende Village People kostuums of een sexy politie en FBI pak voor dames voor 10% korting via de koppelkostuums! Op deze manier matchen jullie leuk samen en krijg je nog korting ook! Kies uit de vele volwassenen verkleedkleding! Het grappige en sexy monster kostuum voor dames is een schattig en kleurrijk kostuum met fel groen en roze!


Roze zaterdag en gay pride parade

Voor de leukste en meest originele verkleedkleren bestel je bij Vegaoo.nl! Voor een roze zaterdag of Gay Pride Parade is het cupido pak natuurlijk ideaal voor het verspreiden van een gelijke liefdes boodschap! Wil je voor lekker feestelijk en uitbundig gaan, kies dan voor een van de drag queen, travesties of sexy miss world kostuums voor mannen! Voor vrouwen is een sexy disco of Lady Gaga™ kostuum juist ideaal! Tussen de vele carnavalskleding vind je gegarandeerd een passende outfit voor een feestelijk festijn als dit! Kom op voor vrijheid en gelijkheid en doe dit extra opvallend in leuke feestkleding! Natuurlijk verkopen we niet alleen verkleed kleding, maar bieden we ook alle mogelijke feest accessoires aan om jouw outfit helemaal compleet te maken! Denk aan pruiken, hoeden, zweepjes, panty’s, valse wimpers, netkousen in alle kleuren en modellen!

Kom op voor gelijkheid en vier tegelijkertijd een fantastisch feest in leuke feestkleding tijdens roze zaterdag of de Amsterdam Gay Pride Parade! Zoek je verkleedkleren of feestaccessoires in regenboogkleur of in een felle fluo kleur, dan zit je hier goed! Val op in een geweldige feest outfit met mooie en grappige accessoires zoals een pruik, hoed, nepwimpers of netkousen. Bereid je voor voor HET feest voor homo’s, lesbiennes, travestieten en biseksuelen! Vegaoo helpt jou!

Zie meer ▼