Home >
St Patrick's day
Sorteren
 

St Patrick’s Day ideeën

Heb jij over een paar dagen een feestje op het thema St Patrick? Dit feestje is een Ierlands feest en is op 17 maart gevierd. Maar heb jij dan ook een idee voor een verkleed kostuum voor St Patrick’s Day? Ben Vegaoo kun jij een enorm selectie van St Patrick’s kostuums en accessoires vinden tegen de beste prijs. Voor vrouwen hebben wij sexy Ierse kostuums en voor mannen schotse kilt kostuums maar ook bier fles verkleed pak! Bij Vegaoo kun jij ook een koppelkostuum bestellen, daar krijg jij dan ook korting, en dan kun jij samen met jouw vriend of vrienden verkleed naar het feestje gaan.


Groene verkleedpakken

Ben jij op zoek naar een origineel outfit voor de St Patrick’s Dag? Kies dan tussen onze grootte St Patrick’s Day selectie. U kunt kiezen tussen een bierglaskostuum, een Iers kostuum voor mannen, een schotste kilt kostuum, een kabouter verkleedpak voor dames maar ook voor een ontzettend leuke Morphsuits op het thema Ierland. Bij Vegaoo kun je de mooiste artikelen vinden op het thema groen, St Patrick’s Day maar dan ook allemaal andere artikelen zoals groene discobroeken, sexy kleding voor dames of St Patrick feestkleding. Kies voor de specialist, kies voor Vegaoo: uw bondgenoot voor de leukste St Patrick’s Dag feestje! 

Carnavalskleding voor volwassenen bestel je goedkoop op Vegaoo.nl. Vegaoo.nl is dé online feestspecialist voor alle feestelijke evenementen: voor carnaval, verjaardagsfeesten, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, St Patrick's Day hebben we alles voor een leuke avond! Onze selectie van carnavalskleding voor volwassenen, van maat XS tot XXXL en al vanaf €2.99 zullen ideaal zijn voor alle themafeesten. Op zoek naar een sexy, grappige of originele verkleedkleding? Dan ben je hier zeker op het juiste adres! Met de grootste Europese selectie van volwassenen carnavalskleding is Vegaoo uw partner voor alle feesten. Vegaoo.nl: uw feest begint hier!

Zie meer ▼