Home >
Hippies en flower power

Volwassenen kostuums Hippies en flower power

169 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Feest
Kleur
Meest verkocht
169 artikelen
 

Kwaliteit hippie kleding

Verspreid love and peace in de hippie kleding van Vegaoo.nl. U heeft een ruime keuze aan hippie kleding voor zowel vrouwen als mannen. De volwassenen hippie kleding zal perfect zijn om de stroming van de jaren 60 en jaren 70 terug te brengen naar de moderne tijd. Onze hippie kleding is geschikt voor elk evenement waar een hippie thema centraal staat. De hippie kleding zal u veranderen in een echte hippie met hippie accessoires, zodat u tijdens carnaval of op een themafeest niet uit uw vredeszone te krijgen bent. De hippie kleding bestaat uit jurken met psychedelische patronen, kleding met bloemenpatronen, zoals ze het in de betreffende tijd droegen. De Flower Power tijd zal terug van weggeweest zijn als u feest gaat vieren in de hippie kleding in ons aanbod. Onze hippie kleding reflecteert op perfecte manier het revolutionaire tijdperk van de hippies in de jaren 60 en 70.


Retro hippie kleding

De hippie kleding is niet duur en als u de hippie kleding draagt zal u niet van een echte hippie te onderscheiden zijn. De hippie kleding word ook zeer snel bij u geleverd, zodat u ook tijdens het wachten rustig en vredig kunt blijven, omdat u zeker bent dat u uw hippie kleding op tijd in huis heeft. U kunt samen met uw vrienden een groep vreedzame hippies vormen met de hippie kleding van Vegaoo.nl. Vanwege de grote variatie in hippie kleding is er altijd voor iedereen wel een geschikt kostuum. De vraag is alleen: Welke hippie kleding vindt u het mooist of het leukst? Stof uw gitaar af en verkleed u als hippie in onze hippie kleding en bezoek uw feestelijke verkleedevenementen met uw vrienden of familie. Of ga als koppel naar uw feesten door samen een hippie koppelkostuum te dragen. Echt alles is mogelijk met de hippie kleding van Vegaoo.nl!

De volwassenen hippie kleding van Vegaoo.nl is geschikt voor iedereen. De hippie kleding is goedkoop en wordt zeer snel bij u thuis bezorgd. Bekijk snel ons aanbod van hippie kleding op Vegaoo.nl! Brillen, kostuums, accessoires, pruiken, hoeden en andere leuke hippie spullen wachten op u!

Zie meer ▼