Home >
Heren
Sorteren
 
U heeft 48 van 410 producten bekeken
 

Leuke Halloween kostuums voor heren

Halloween is niet alleen een bloederige party, nee het kan ook met klasse. Waarom ga je dit jaar niet als graaf verkleed of trek je het Demonische monnik kostuum niet aan? Dit zijn pakken met heer en klasse. Ben je wat meer bloeddorstig bekijk dan de zombies, de geesten, en de skeletten, deze pakken kan je leuk aanvullen met nepbloed en nep wonden. Wil je se straten onveilig maken trek dan het lugubere Magere Hein pak voor heren aan, een echte topper met Halloween.


Halloween outfit voor mannen

Horror party's, spooktochten, zombie walks en zombie party's zijn helemaal in. Natuurlijk wil jij ook meedoen.Dat komt goed uit want op het gebied van Halloween outfits hebben wij alles wat je nodig hebt: Zombie outfits, Duivel kostuums, geesten verkleedkleding, spook piraten, enz... Wil je jouw outfit echt compleet maken koop dan ook een Halloween masker, die van de angstaanjagende clown vind ik zelf erg leuk en griezelig.


Halloween verkleedkleding manen

Wees de best verkleedde creep met de Halloween verkleedkleren voor mannen! Met de ruime keuze aan verkleedkleding Halloween vind je gegarandeerd de perfecte Halloween outfit! Het duivel pak voor heren is een absolute topseller! Andere gegarandeerde toppers zijn het Joker Dark Knight kostuum en de vermomming als spook moordenaar, zoals in de Scream film! Wil je mensen de stuipen op het lijf jagen, dan is een enge clown kostuum perfect! Vele mensen zijn bang voor clowns, zeker de horror clowns! Natuurlijk kun je ook stijlvol verkleed gaan in een mooi gala kostuum, uiteraard dan wel een Dracula gala kostuum! Vergeet niet ook bijpassende accessoires of schmink erbij te bestellen om jouw outfit helemaal compleet en realistisch te maken!

Carnavalskleding voor volwassenen bestel je goedkoop op Vegaoo.nl. Vegaoo.nl is dé online feestspecialist voor alle feestelijke evenementen: voor carnaval, verjaardagsfeesten, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, St Patrick's Day hebben we alles voor een leuke avond! Onze selectie van carnavalskleding voor volwassenen, van maat XS tot XXXL en al vanaf €2.99 zullen ideaal zijn voor alle themafeesten. Op zoek naar een sexy, grappige of originele verkleedkleding? Dan ben je hier zeker op het juiste adres! Met de grootste Europese selectie van volwassenen carnavalskleding is Vegaoo uw partner voor alle feesten. Vegaoo.nl: uw feest begint hier!

Zie meer ▼