Home >
Western

Westernkostuums

103 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (2)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
103 artikelen
 

Wilde westen!

Vegaoo.nl verkoopt verschillende Westernkostuums! Bijvoorbeeld een indianenkostuum of een cowboykostuum! Zin in een feestje met het Western thema? Ja hoor, dat is echt een leuk idee! Maar wat moet je dan doen om er een succes van te maken? Vegaoo geeft jou de beste tips voor een succesvol feest! In eerste instantie is het natuurlijk belangrijk om jouw vrienden uit te nodigen; vraag dan goed aan ze om verkleed te komen (ja anders heeft een thema geen nut hè?). Daarna, bereid jouw sfeer voor: buiten, of binnen? Dat is jouw keus! (Vegaoo raadt jou aan om het feest buiten te doen als je een groot kampvuur wilt bouwen of een tipi wilt opzetten!). Een paar ideeën van leuke western decoraties: reuze cactus, houten hekken, borden op een westerse manier (“Saloon”, “Wanted dead or alive $1000”, …). Maar weet jij welke kleuren geschikt zijn voor het Western thema? Vegaoo raad jou aan om zo veel mogelijk rood en groene feestdecoraties op jou tafel te zetten (Let op: Géén wit, anders sta je gelijk in het Italiaanse thema). Voor het eten kun je altijd op het speciale tex-mex rekenen! Een beetje gekruid en dan wordt het feest helemaal compleet!


Cowboy of sheriff?

Maar wat betreft kostuum? Ben jij dan meer cowboy of sheriff? Vegaoo raadt jou de leukste artikelen aan! Voor een western thema, kun je kiezen uit een breed assortiment: sexy cowgirl, sexy cowboy pak maar ook indianen outfits (jurken of broeken), maar dan ook van alle kleuren! Heb jij liever een origineel indianen pak? Kies dan uit ons blauwe selectie van Western! Vind jij de snorren van de Mexicaanse mannen leuk, dan raadt Vegaoo jou aan om voor het Authentiek Mexicaans pak te kiezen! Uiteraard hebben we ook vele accessoires zoals pijl en boog, een bijl, een sheriff ster, pistolen en kostuums met een lederen look.

Carnavalskleding voor volwassenen bestel je goedkoop op Vegaoo.nl. Vegaoo.nl is dé online feestspecialist voor alle feestelijke evenementen: voor carnaval, verjaardagsfeesten, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, St Patrick's Day hebben we alles voor een leuke avond! Onze selectie van carnavalskleding voor volwassenen, van maat XS tot XXXL en al vanaf €2.99 zullen ideaal zijn voor alle themafeesten. Op zoek naar een sexy, grappige of originele verkleedkleding? Dan ben je hier zeker op het juiste adres! Met de grootste Europese selectie van volwassenen carnavalskleding is Vegaoo uw partner voor alle feesten. Vegaoo.nl: uw feest begint hier!

Zie meer ▼