Home >
Sprookjes en tekenfilms

Carnaval kostuums sprookjes

180 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (2)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
180 artikelen
 

Carnavalskleding sprookjes

Vind het sprookjeskostuum dat bij u past op Vegaoo.nl. Prinsessen, heksen, feeën, in combinatie met ridders, tovenaars of koningen. Voor elk sprookje is er wel carnavalskleding en voor ieder koppel bestaat er wel een bijpassend sprookje. De carnavalskleding van Vegaoo.nl is van goede prijs-kwaliteit verhouding! Van basis tot luxe sprookjes carnavalskleding, de sprookjes zullen deze carnaval de realiteit intreden. Laat uw fantasie de vrije loop en kies voor een koppelkostuum in verschillende thema´s. Deze thema´s hebben een grote variëteit, van klassieke tot moderne sprookjes en de carnavalskleding uit sprookjes is beschikbaar voor zowel vrouw als man in verschillende kleuren en maten. Sprookjes kunnen de moderne tijd in met de carnavalskostuums. Er zijn prinsessenkostuums in een nieuw modern jasje en verschillende sprookjes van Grimm kunnen de moderne tijd in.


Prachtige sprookjes carnavalskleding

Laat de sprookjesfiguren los in de wereld en combineer er op los. Met de carnavalskleding met als thema sprookjes is het mogelijk om u als prinses en kikker te vermommen. Of u gaat als harten heer en dame op pad. Elke prinses heeft een prins nodig en deze kostuums zijn perfect geschikt als u als koppel carnaval gaat vieren. Een ander kostuumidee is om de grote boze wolf leven in te blazen samen met zijn prooi Roodkapje. Met deze unieke carnavalskleding zullen sprookjes niet ontbreken tijdens carnaval. Er is tevens de mogelijkheid om een volwassen tint aan de sprookjes toe te voegen door u te kleden in carnavalskleding van sexy versies van de klassieke sprookjes. Niet alleen sprookjes zijn omgetoverd tot carnavalskleding, ook tekenfilms en animatieseries. Altijd al samen op pad willen gaan als koppel uit een tekenfilm? Dat kan dankzij Vegaoo.nl!

Vegaoo.nl heeft een groot aanbod aan sprookjes carnavalskleding voor volwassenen, of u nou alleen, in groep of als koppel carnaval viert. Het ruime kostuumaanbod bestaat onder andere uit verkleedkleren als Roodkapje en de Boze wolf, prins- en prinses en veel meer. Onze sprookjes carnavalskleding is goedkoop en snel geleverd en u zult gegarandeerd indruk maken op uw carnavals- of themafeest!

Zie meer ▼