Home >
Hippies en flower power

Hippie kleding voor volwassenen

146 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (2)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Kleur
Meest verkocht
146 artikelen
 

De hippiejaren ’60 en ’70!

Ben jij een hippie feest aan het organiseren? Vegaoo.nl geeft jou een paar tips om het feest succesvol te maken! Het hippie thema is perfect voor alle gelegenheden, maar echt ideaal om de komst van de lente te vieren, voor Carnaval, voor het nieuwe jaar, een verjaardag of een huwelijksjubileum. Voor de maaltijd, kies voor een buffet, met kleurrijke gerechten, maar zeker ook in relatie met natuur, dus biologisch of vegetarisch eten. Voor de decoratie, kies daarvoor psychedelisch patronen, plak overal Peace and Love symbolen, of Make Love, not War. Jij hebt het zeker begrepen: zo veel mogelijk kleuren, maar altijd een peace en love sfeer, dat is dan wordt het feest gegarandeerd een succes!


Hippiekleding

Maar eigenlijk vraag je jezelf af: van is nou hippie kleding? Voor vrouwen: een lange jurk met bloemen met een rieten hoed of een hoofdband. Maar u kunt ook kiezen voor het Tie and Dye T-shirt met een broek. Voor de schoenen en accessoires: slippers een vooral: Bloemen! Overal bloemen… In jouw haar, op jouw ketting, in je handen…. En voor jouw haar, doe vooral niet te veel: kies voor het simpelste: vlechten of gewoon loos, maar denk goed aan leuke accessoires (bloemetjes, pluimen of hoofbandjes). Voor mannen geldt hetzelfde: een overhemd met een hippie broek met wijd uitlopende broekspijpen. En voor de schoenen: sneakers, slippers of… op blote voeten! Dat is nou helemaal hippie! Met Vegaoo kan jouw hele gezin in hippie gekleed zijn: wij hebben artikelen voor kinderen, mannen, vrouwen, baby maar ook pruiken, schmink en accessoires.

Carnavalskleding voor volwassenen bestel je goedkoop op Vegaoo.nl. Vegaoo.nl is dé online feestspecialist voor alle feestelijke evenementen: voor carnaval, verjaardagsfeesten, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, St Patrick's Day hebben we alles voor een leuke avond! Onze selectie van carnavalskleding voor volwassenen, van maat XS tot XXXL en al vanaf €2.99 zullen ideaal zijn voor alle themafeesten. Op zoek naar een sexy, grappige of originele verkleedkleding? Dan ben je hier zeker op het juiste adres! Met de grootste Europese selectie van volwassenen carnavalskleding is Vegaoo uw partner voor alle feesten. Vegaoo.nl: uw feest begint hier!

Zie meer ▼