Home >
Beroepen

Uniformen carnavalskleding voor volwassenen

200 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (2)
Uw selectie:
Beroepen
Voor
Prijs
Maat
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
200 artikelen
 
123...5>>

Uniformen voor mannen

Op zoek naar een uniform voor mannen voor carnaval of een themafeest? Dan vind je hier vele carnavalskleding van verschillende beroepen of uniformen! Denk aan een gevangenekostuum of een matrozen pak! Voor een stoere outfit kun je ook kiezen voor een polite of FBI kostuum. Ook een zeer populaire keuze is een piloten kostuum of officier kostuum! Voor carnaval zijn de mogelijkheiden voor verkleedkleding eindeloos! Zeker als je deze nog verder aanvult met accessoires zoals een pet of wapen! Ga je als brandweerman verkleed, vergeet dan niet de opblaasbare brandblusser! Ook vind je hier sport outfits zoals een basketballer kostuum of een American football outfit! Wat ook een hilarisch carnavalskostuum zal zijn is het sumoworstelaar pak!


Beroepen kostuum voor dames

Ook voor dames zijn er natuurlijk vele uniform kostuums te vinden op Vegaoo.nl! Zeer populaire carnavalskleding zijn de verpleegster kostuums die in vele verschillende modellen komen! Ga je voor sexy of meer professioneel? Deze goedkope zuster verkleedkleding is ideaal om aan te vullen met accessoires zoals een grote spuit, stethoscoop of thermometer! Vrouwen in uniform zijn vaak ook erg sexy, omdat ze meer gezag uitstralen. Denk aan een stewardessen pakje of kapitein kostuum voor vrouwen! Een andere leuke keuze is een matrozen pakje of cheerleader kostuum! Bij een cheerleader kostuum bestel je natuurlijk ook pompons om jouw team te kunnen supporten! Gaat jouw vriend als matroos verkleed, dan is het natuurlijk leuk om zelf ook in een matrozen kostuum verkleed te gaan! Hetzelfde geld voor een soldaten pak, politie uniform of gevangenis kostuum! Bekijk hiervoor alle uniform kostuums voor vrouwen!

Bestel jouw carnavalskleding bij Vegaoo.nl. Heb je het verkeerde beroep gekozen en had je eigenlijk altijd al brandweerman, verpleegster of politie willen zijn? Verkleed je dan in een van onze uniformen tijdens carnaval of themafeest! Verken de oceanen als matroos, wees bad-ass in een gevangenekostuum of sla iemand in de boeien als politie agente! Bij deze carnavalskleren zijn ook meer dan genoeg accessoires te vinden die jouw kostuum echt tot zijn recht laten komen! Denk aan handboeien, een loden bal, politie knuppel, stethoscoop. Vegaoo.nl helpt jou aan het meest indrukwekkende kostuum!

Zie meer ▼