Home >
Piraten

Piraten verkleedkleren voor Carnaval

195 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (2)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
195 artikelen
 
123...5>>

Opzoek naar piraten outfits voor de carnavalsoptocht?

Zegt u piraat? De bekend zeerovers die all eeuwen lang de zeeën overvaren op zoek naar het geheime eiland en het verborgen schat. De vlag met de doodskop zegt al genoeg, de bekende papegaai, alleen hij is het bezit van het geheime. Voor een avond wordt de meest bloeddorstige zeerover! De bekende piraten haak, het ooglapje, de bekende piraat hoed en een krom zwart. Al deze artikelen zijn allemaal bij vegaoo.nl beschikbaar. Zelfs de papegaai hebben wij als opblaasbaar model. Om je piraten kostuum hellemaal complet te maken buiten de feestaccessoire, heeft vegaoo ook mooie overlaarzen, piraten oorbellen, en zelf piraten gouden munten.


De leukste piraten kleding online!

Ooglapjes, een gescheurde korte broek, rotte tanden, een afgesneden hand en in de plaatse een haak, een rond krijsende papegaai, veel drinken zingen en dansen op een afgelegen eiland onder de palmbommen... dit is het leven van piraten. Op het gebied van piraten accessoires heeft vegaoo.nl de uitgebreidste keuze aan artikelen online: piraten vlaggen, piraten ooglapjes. Voor dames zijn er verschillende pakken beschikbaar, hele sexy outfits trouwens. Buiten accessoire moet je ook denken aan tal van piraten pruiken en piraten hoeden. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om een echte zeerover te zijn! Vegaoo.nl de specialist op het gebied van carnaval artikelen en thema avond kostuums.


Piraten verkleedkleren

Wees de meest origineel piraat en zeerover van het feest met onze uitzonderlijke selectie van piraten verkleedkleren. De leukste artikelen voor uw piraten themafeest kunt u vinden bij Vegaoo.nl! Bekijk nu onze vele verschillende modellen: wij beschikken van een zeer groot assortiment van piraten verkleedkleren voor dames en heren! Voorbereid Carnaval en kies tussen onze verschillende kostuums, beschikbaar vanaf slechts €11.99: goedkope prijs gegarandeerd! De leukste kostuums vindt u zeker bij Vegaoo.nl! Wees een rode piraat, een zombie zeerover of een sexy piraat met je vrienden voor het feest! De mooiste piraten verkleedkleren zijn nu te bestellen bij Vegaoo.nl, Europese marktleider op het gebied van carnavalskleding en enge Halloween kleding.

Carnavalskleding voor volwassenen bestel je goedkoop op Vegaoo.nl. Vegaoo.nl is dé online feestspecialist voor alle feestelijke evenementen: voor carnaval, verjaardagsfeesten, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, St Patrick's Day hebben we alles voor een leuke avond! Onze selectie van carnavalskleding voor volwassenen, van maat XS tot XXXL en al vanaf €2.99 zullen ideaal zijn voor alle themafeesten. Op zoek naar een sexy, grappige of originele verkleedkleding? Dan ben je hier zeker op het juiste adres! Met de grootste Europese selectie van volwassenen carnavalskleding is Vegaoo uw partner voor alle feesten. Vegaoo.nl: uw feest begint hier!

Zie meer ▼