Home >
Superhelden

Superhelden carnavalskleding voor volwassenen

285 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (2)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
285 artikelen
 
123...6>>

Superhelden outfit voor volwassenen

Superhelden en superheldinnen zijn mensachtige of menselijke personages die over superkrachten beschikken! Stel je voor een paar uurtjes superman zijn, lang sterk en gespierd! Wie kent ze nou niet: Batman, Superman, Iron man, Catwoman. Een leuke vooral voor volwassenen is het super Mario outfit. Iedereen is begonnen met een Nintendo te spellen. Op de paddenstoelen springen, van ruitje naar ruitje en de lieve prinses Peech bevrijden. Van Peach heeft vegaoo.nl namelijk ook een leuke outfit en zelfs een Peach pruik


Sexy superhelden pakken

De superhelden pakken voor dames zijn vaak zeer sexy, korte rokjes, leggings en decollete. Met mer dan 40 verschillende superhelden outfits, zit er zeker iets leuks voor je tussen: Sexy Batgirl pak, sexy Catwoman outfit of Wonder Woman! Al deze superhelden verkleedkleren kun je leuke feestaccessoire bij bestellen: zweep van Catwoman, maskers en caps en zelfs laarzen.

Carnavalskleding voor volwassenen bestel je goedkoop op Vegaoo.nl. Vegaoo.nl is dé online feestspecialist voor alle feestelijke evenementen: voor carnaval, verjaardagsfeesten, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, St Patrick's Day hebben we alles voor een leuke avond! Onze selectie van carnavalskleding voor volwassenen, van maat XS tot XXXL en al vanaf €2.99 zullen ideaal zijn voor alle themafeesten. Op zoek naar een sexy, grappige of originele verkleedkleding? Dan ben je hier zeker op het juiste adres! Met de grootste Europese selectie van volwassenen carnavalskleding is Vegaoo uw partner voor alle feesten. Vegaoo.nl: uw feest begint hier!

Zie meer ▼