Home >
Middeleeuwen

Middeleeuwse verkleedkleding voor volwassenen

136 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (2)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Kleur
Meest verkocht
136 artikelen
 

Ridder kostuums voor mannen

Bekijk alle middeleeuwse kostuums voor mannen en vrouwen! Ga je met een groep vrienden carnavalvieren, dan is het leuk als jullie allemaal in dezelfde stijl verkleed gaan in overeenkomende carnavalskleding! Wil je samen in Game of Thrones verkleedkleding verkleed gaan, dan kan dat uiteraard ook! Zie daarvoor de middeleeuwse groepskostuums. Voor mannen kun je onder ander kiezen uit verschillende modellen ridder kostuums, Robin Hood pakken en boogschutter outfits. Ga voor een mooi goedkoop carnavalskostuum of kies voor een prachtig luxe kostuum en maak indruk op alle middeleeuwse prinsessen en koninginnen in het carnavalsland! Maak jouw carnavalsoutfit compleet met een ridderzwaard, pijl en boog, een helm of schild!


Middeleeuwse koningin kostuum

Heb je binnenkort een middeleeuws themafeest of wil je tijdens de carnaval verkleed gaan in de stijl van Game of Thrones? Ga verkleed als middeleeuwse prinses in een prachtige mooie jurk! Ga opzoek naar jouw prins op het witte paard of een dappere ridder! Kies uit de vele verschillende middeleeuwse jurken beschikbaar in verschillende kleuren op Vegaoo.nl! Maak jouw middeleeuwse verkleedkleding nog levendiger en nog realistischer dankzij de vele verschillende accessoires! Vegaoo.nl is specialist in feestkleding en feestaccessoires en zal jouw inspireren voor een prachtig mooi carnavalskostuum voor alle gelegenheden! Voor alle middeleeuwse kostuums voor dames kijk je op onze speciale pagina met alleen jurken voor vrouwen! Ben je op zoek naar een mannen kostuum in middeleeuwse sfeer zie dan al onze middeleeuwse kostuums voor mannen! Je vind hier bijvoorbeeld een boogschutter kostuum, middeleeuwse boer pak of een ridder kostuum!

Vegaoo.nl helpt jouw aan de mooiste middeleeuwse kostuums voor de beste prijs! Vele carnavalskostuums zorgen ervoor dat je jouw perfecte carnavalskostuum kunt uitzoeken voor carnaval of een themafeest! Vergeet niet een kostuum te voltooien met bijhorende accessoires! Zo is het natuurlijk wel zo leuk en realistisch om als ridder een zwaard mee te hebben of een kroontje te dragen als middeleeuwse prinses! Vegaoo.nl heeft het allemaal en is jouw partner in elke feestgelegenheid!

Zie meer ▼