Home >
Jaren 20/30

Volwassenen kostuums Carnaval Jaren 20/30

76 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (2)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
76 artikelen
 

Jaren twintig verkleedkleding

Bent u uitgenodigd op een jaren 20 themafeest, maar weet u niet wat u moet dragen? Maakt u geen zorgen, Vegaoo.nl zal u hierbij helpen, want op onze website vindt u een zeer groot aanbod aan jaren 30 carnavalskleding. De charleston carnavalskleding is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen, waardoor het net lijkt alsof u direct uit de jaren 20 gestapt bent. Kies als vrouw voor een prachtige charleston jurk als jaren 20 verkleedkleding om tot in het midden van de nacht te dansen op muziek uit dezelfde tijd. De charleston verkleedkleding is goedkoop en daarnaast ook beschikbaar in verschillende prijsklassen, zodat er voor iedereen geschikt jaren 30 verkleedkleding te koop is. De prachtige jaren 20 verkleedkleding is ook nog perfect aan te vullen met verschillende jaren 20 accessoires. Laat u verleiden door het grote aanbod van charleston themakleding en maak uw keuze samen met uw vrienden of familie!


Charleston carnavalskleding

Charleston is in! De charleston verkleedkleding is perfect voor carnaval om feest te vieren in stijl. Ga als koppel verkleed in de charleston carnavalskleding. Als man kunt u kiezen voor verschillende stoere jaren 20 gangsterkostuums, zodat u uw vriendin of vrouw aan de arm kunt nemen als zij zich kleden in de jaren 20 jurken op Vegaoo.nl. Voor zowel volwassenen als kinderen is er charleston carnavalskleding te koop. De jaren 20 verkleedkleding kan dus door de gehele familie gedragen worden. Met de charleston feestoutfits zal elk jaren 20 themafeest een groot succes worden. De jaren 30 kostuums en bijpassende charleston pruiken, jaren 20 hoeden en andere accessoires zullen zorgen voor een perfecte stijl om tot diep in de nacht door te dansen. Wacht niet langer met bestellen en maak uw keuze direct uit het geweldige aanbod van de jaren 20 carnavalskleding!

Op Vegaoo.nl vindt u een zeer groot aanbod van jaren 20 carnavalskleding en jaren 30 verkleedkleding. Laat u daarom verleiden door de verschillende charleston kostuums, waarmee u zonder twijfel een geslaagde feestavond zal hebben. De jaren 20 kleding kan perfect aangevuld worden met ons aanbod van charleston accessoires, zoals charleston maskers, jaren 20 hoofdbanden en nog veel meer. Wees welkom op Vegaoo.nl en maak snel uw keuze voor een onvergetelijk feest!

Zie meer ▼