Home >
Minder dan € 20
Sorteren
 
U heeft 48 van 537 producten bekeken
 

Goedkope budget verkleedkleren!

Vegaoo.nl biedt u vele verkleedkleding voor een zeer lage prijs! Hier ziet u alle kostuums voor volwassenen onder de €20! Vele kostuums zijn flink afgeprijsd! Voor een mooie aanbieding bent u dus op de juiste pagina. Voor zowel mannen als vrouwen hebben we vele leuke en goedkope kostuums met hoge kortingen!


Alles voor een klein prijsje

Wilt u zich graag verkleden maar niet teveel geld spenderen voor slechts een themafeestje? Kies dan uit ons ruime assortiment verkleedkleren onder de 20 euro! Sommige kostuums zijn sterk afgeprijsd met meer dan 30% korting! Een goedkoop kostuum hoeft niet te betekenen dat u er slecht bijloopt, er is een ruim aanbod met leuke outfits. Bijvoorbeeld een hippie kostuum, Romeins kostuum of ga als Robin Hood of cowboy! Wij zeiden ruim aanbod dus u kunt natuurlijk ook kiezen om verkleed te gaan als indiaan, clown, piraat, keizer, holbewoner, FBI agent, ridder, ninja, boef, dokter, Hawaiaanse toerist, sultan, baby, scream spook, SWAT, matroos of zelfs als ketchup fles! En dat is alleen nog maar voor de mannen! Ook voor vrouwen is het aanbod enorm voor goedkope carnavalskleding! Dames kunnen ook als prinses, non, Marilyn Monroe, woudmeisje, oosterse danseres, sexy marinier, chinees, Griekse godin en ga zo maar door! Ook hebben we leuke beierskostuums, discokostuums, sexy bijenpakken en narrenpakken.


Themafeest

Goedkoop verkleed gaan voor een themafeest of carnaval? Kies uit de verschillende thema’s zoals Halloween, Beier & Tiroler, Dieren, Disco, Hippies, middeleeuws, piraten, sexy en uniformen! Alle kostuums zijn gemakkelijk te vinden door de indeling in thema’s zodat u snel vindt wat u zoekt. Natuurlijk kunt u ook door de verschillende thema’s browsen om inspiratie op te doen voor een leuk en origineel kostuum!

Carnavalskleding voor volwassenen bestel je goedkoop op Vegaoo.nl. Vegaoo.nl is dé online feestspecialist voor alle feestelijke evenementen: voor carnaval, verjaardagsfeesten, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, St Patrick's Day hebben we alles voor een leuke avond! Onze selectie van carnavalskleding voor volwassenen, van maat XS tot XXXL en al vanaf €2.99 zullen ideaal zijn voor alle themafeesten. Op zoek naar een sexy, grappige of originele verkleedkleding? Dan ben je hier zeker op het juiste adres! Met de grootste Europese selectie van volwassenen carnavalskleding is Vegaoo uw partner voor alle feesten. Vegaoo.nl: uw feest begint hier!

Zie meer ▼