Home >
Jaren 60/70

Oud & Nieuw jaren 60/70 kostuums volwassenen

282 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (2)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
282 artikelen
 
123...6>>

Jaren 60 oud en nieuw kostuum voor volwassenen

Maak uw intrede op het themafeest dat georganiseerd is door uw vrienden in een gaaf jaren 60 pak voor oud en nieuw die in verschillende soorten te vinden is op Vegaoo.nl. Gaat u verkleed als een jaren 60 rock and roll ster of is het aan u om de love and peace te verspreiden? De jaren 60 verkleedkleding voor oud en nieuw is er in meerdere thema’s, dus ook als u net even dat discopak wil aantrekken om het begin van de disco te herleven tijdens de jaarwisseling, dan kan dit zonder problemen. Er zijn meerdere jaren 60 oud en nieuw kostuums voor mannen en vrouwen, dus als u samen met uw vrienden in dezelfde soort outfit wilt verschijnen op uw feest, dan is dit geen enkel probleem. Voor goedkope jaren 60 themakleding met oud en nieuw thema kunt u naar Vegaoo.nl komen om eens lekker een oud en nieuw avond voor te bereiden. Back to the sixties begint in onze online carnavalswinkel!


Jaren 70 oud en nieuw verkleedkleding bestellen

Of ga niet voor een hippie kostuum maar duik in de wereld van de disco! Met de jaren 70 oud en nieuw feestkleding voor volwassenen bent u de koning of koningin van de dansvloer op een oudejaarsavond. De goedkope jaren 70 feestkleding voor nieuwjaar is perfect om lekker terug de tijd in te duiken en de dansvloer op te gaan. Met een complete oud en nieuw seventies look zal een jaarwisseling een zeer geslaagde avond worden. Zodra u een outfit heeft gevonden om aan te trekken hoeft u er alleen nog maar leuke jaren 70 accessoires bij te kopen en u bent klaar om het feest van het jaar, oftewel aan het einde van het jaar te bezoeken, geheel in stijl. De leuk seventies oud en nieuw feestkleding is voor volwassenen en zal onmisbaar zijn om een echt themafeest te bezoeken voor geweldig en knallend nieuwjaarsfeest met uw vrienden en familie, lekker retro, disco en love and peace!

Kom naar onze online carnavalswinkel om een bestelling te plaatsen voor de leukste jaren 60 oud en nieuw feestkleding. De jaren 70 nieuwjaar themakleding voor volwassenen is perfect voor een leuke avond op 31 december, om het nieuwe jaar in een retro stijl te verwelkomen. Met de goedkope jaren 60 oud en nieuw outfits bent u klaar om als hippie te verschijnen bij uw vrienden thuis, of om uw vrienden bij u welkom te heten als u verkleed gaat in een jaren 70 outfit voor oud en nieuw. Maak snel uw keuze en ga op naar het nieuwe jaar!

Zie meer ▼