Home >
Heren

Sexy carnavalskleding voor heren

48 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (2)
Uw selectie:
Sexy
Prijs
Maat
Feest
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
48 artikelen
 

Sexy heren kostuums

Je bent een man en je wilt sexy verkleed gaan voor een volgend feestje!? Vegaoo helpt je! Vrouwen vallen al snel op een sexy piloot of matroos. Uniformen doen het altijd goed. Ook in een brandweer uniform of politiepak wordt je al snel als meer sexy beschouwd door het vrouwelijk schoon! Natuurlijk kun je sexy ook opvatten als seksistisch. In dat geval hebben we ook genoeg keuze! Wat dacht je van Schotse carnavalskleding maar dan met een grote bungelende nep piemel onder je kilt? Dit is nog een top-seller ook! Hetzelfde geldt voor het witte penis kostuum voor volwassenen. Aanstootgevend, grappig of beide? Dat bepaal jij! Met de roze vleeskeurige kop, huidkleurige schacht en grote ballen aan je voeten val je sowieso op! Dit is natuurlijk zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest. Ook voor een outfit voor de Gay Pride Parade kun je hier terecht!


Strippers pak voor mannen

Natuurlijk kun je kiezen uit meer verkleedkleding. Voor de mannen zonder schaamte zijn er verschillende modellen mankini’s te koop! Een mankini is een soort bikini maar dan voor mannen! De meeste zullen dit kennen van Borat. Houd je er wel van om af en toe een showtje weg te geven, kies dan het politie stripper pak! J hebt de keuze uit twee verschillende modellen in blauw of wit. Verder bieden we ook fop shirts met de opdruk van een sterk lichaam of een opdruk van een sexy leder outfit. Help vrouwen in nood in je sexy brandweerpak of politiepak, vlieg ze naar de zevende hemel in je pilotenpak, imponeer ze in een sexy cowboypak of militair kostuum of tja… laat ze een groot geslachtsdeel zien. Op deze pagina is slechts een kleine selectie te zien van sexy feestkleding voor mannen. Ook bieden we shirts met een sexy bloot bovenlijf, een candy string, boxershort en kerstmuts en nog veel meer!

Bestel goedkoop je sexy carnavalskleding voor mannen voor bijvoorbeeld een huisfeest met thema sexy of voor een vrijgezellenfeest! Shirts met een sexy bovenlijf opdruk, stripper pakken, sexy uniforms van een politieman, piloot, militair, brandweerman of matroos. Vegaoo geeft je genoeg keuze voor sexy verkleed kleding. Heb je het niet snel koud? Trek en mankini aan!

Zie meer ▼