Home >
Militair

Militaire kostuums voor volwassenen

40 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Feest
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
40 artikelen
 

Militaire verkleedkleding volwassenen

Tijd om eens de militaire dienstplicht uit te voeren op een verkleedfeest en ga daardoor verkleed in een militair uniform. Er zijn namelijk verschillende militaire outfits voor volwassenen te koop uit de selectie van uniformen kostuums. Zo kunt u kiezen voor een marine officier kostuum of een een soldaten pak. Gaat u liever wat ranken hoger? Dan kunt u in dat geval kiezen voor een officier outfit van het leger, zodat u de soldaten onder u wat kunt rondsturen op het verkleedfeest. Er is in ieder geval genoeg militaire kleding te koop op Vegaoo.nl om te veranderen in een marinier, soldaat en meer. En de soldaten themakleding is er voor mannen, maar zeker ook voor vrouwen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sexy soldaten kostuum, maar ook een stoer soldatenpak voor dames, zodat u samen met uw partner als een set militairen het feest veilig kunt maken.


Soldaten feestkleding voor volwassenen

Met de soldaten en militaire uniformen in onze online carnavalswinkel kunt u een camouflage patroon aanmeten zodat u ook op het verkleedfeest niet op zal vallen tussen de menigte. Ga voor een goedkoop soldaten pak voor dames, of kies een luxe soldaten kostuum voor heren. U zal in ieder geval als twee druppels water lijken op een echte militair. Bent u toch wat meer van de luchtmacht? Dan kunt u in dat geval ook kiezen voor een echt piloot kostuum voor volwassenen, want ook voor deze discipline is er een ruime keuze. Loop daarom door onze online feestwinkel en koop een goedkoop soldaten verkleedpak uit de selectie van militaire uniform kleding. Of ga voor een historisch soldaten of legerpak en breng de outfits uit de geschiedenis naar voren om de tijd van Napoleon nog een keer te laten opleven op een thema-avond! Aan u de keuze voor de stijl die het beste bij u en uw themafeest past!

Bestel uit onze grote online carnavalswinkel een militair kostuum uit de selectie van uniform outfits voor volwassenen. Zo kunt u een sexy soldatenjurk aanmeten, maar ook verkleed gaan in een gevoerd soldaten pak. Van marine kleding tot soldaten verkleedkleding en officier outfits, als u naar een themafeest met militair thema gaat en nog een pak nodig heeft, dan bent u bij ons wel op de juiste plaats aanbeland. Ga voor een goedkope soldatenoutfit voor carnaval en vergeet niet om er ook nog wat militaire accessoires bij te zoeken voor een realistische look!

Zie meer ▼