Home >
Boeven

Gevangene kostuums volwassenen

18 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
S M L XL
Feest
Kleur
Meest verkocht
18 artikelen
 

Gevangene carnavalskleding voor volwassenen

Ga ook verkleed in een oranje pak, of kies voor een zwart met wit gestreepte outfit om te veranderen in een echte bajesklant voor de carnaval. Met een gevangene carnavalspak bent u de crimineel die het feest eens lekker onveilig kan maken. Gaat u met uw vriend of vriendin op stap, bestel dan allebei wat gevangene verkleedkleding voor volwassenen, want voor mannen en vrouwen is er gevangene en boef feestkleding te koop. De goedkope gevangene pakken zijn perfect voor een uniformen themafeest als u eens aan de andere kant van de wet wilt staan. Met een gevangene pak zal geen gevangenisbewaarder op uw pad durven te komen, dus ga voor een origineel oranje gevangene kostuum voor mannen of vrouwen en ga verkleed als een onverschrokken boef. Er is een ruime keuze van verschillende gevangene kleding voor themafeesten te bestellen, dus ga snel op pad en bestel een goedkoop gevangene pak voor carnaval!


Goedkope gevangene kostuums bestellen

Ga voor een stoere outfit als een net ontsnapte gevangen en verkleed u in de gevangene kostuums uit de selectie van uniformen themakleding voor volwassenen op Vegaoo.nl. De bajes kunt u voor een avond achter u laten en u kunt los rondlopen op uw verkleedfeest in een zwarte met witte gevangenis outfit. Ga samen met uw partner verkleed in gevangene kostuums of trek een gevangene pak aan om een personage uit een bekende televisieserie te worden. Met een ruim aanbod van bajes kleding bent u sneller dan ooit in het thema gestapt van een ontsnapte bajesklant, klaar om het beest uit te hangen. Vind eenvoudig een passende gevangene outfit voor volwassenen in onze winkel en maak uw pak compleet met verschillende accessoires. De gevangene kostuums zullen ook ideaal zijn voor een vrijgezellenfeest en nog veel meer andere themafeesten, dus kom langs en maak snel uw keuze uit ons ruime assortiment.

Bezoek onze online feestwinkel voor verkleedkleding en maak uw keuze uit een assortiment van goedkope gevangene feestkleding om een themafeest mee te bezoeken. De goedkope gevangene outfits zijn er voor dames en heren, dus iedereen kan een ontsnapte gevangene incarneren op een verkleedfeest. Loop door ons assortiment en bestel een gevangenis kostuum tegen een lage prijs zodat uw themafeest van start kan gaan. Wordt het geel en zwart, zwart en wit of toch oranje? Aan u de keuze voor een gevangenis pak op Vegaoo.nl!

Zie meer ▼