Home >
Marilyn Monroe™
Sorteren
 

Marilyn Monroe verkleedkleding volwassenen

Tijd om terug te gaan naar de jaren 50 om te veranderen in het enige echte Hollywood icoon tijdens de carnaval. U kunt namelijk verkleed gaan in een van de mooie Marilyn Monroe outfits voor volwassenen om een echte diva ster te worden. Ga voor een van de jurken met officiële licentie zodat u sprekend zal lijken op de filmster. De goedkope Marilyn Monroe kostuums zijn verder natuurlijk ook te perfectioneren met mooie blonde pruiken, want wat is een Marilyn zonder een mooi en klassiek blond kapsel. Er zijn verschillende soorten Marilyn Monroe jurken te bestellen in onze webwinkel, zodat u zeker weten verkleed kunt gaan als het icoon van de jaren 50. Ga op zoek door ons assortiment van personages kleding en vind een Marilyn Monroe kostuum tegen een lage prijs, zo kan uw jaren 50 themafeest zonder problemen van start gaan! Ga dus snel op zoek naar een mooie witte jurk!


Goedkope Marilyn Monroe outfits kopen

Het is eenvoudiger dan ooit om in de huid te kruipen van de jaren 50 ster, en als u een fifties themafeest op de agenda heeft staan en graag in een uniek en mooi kostuum wilt verschijnen, dan is een Marilyn Monroe jurk of kostuum perfect voor u. We hebben voor u enkele Marilyn Monroe outfits samengesteld, zodat u als twee druppels water kan lijken op dit bekende personage. Zoek door het assortiment van jaren 50 kleding en vind een Marilyn Monroe verkleedjurk voor volwassenen, zodat u samen met uw partner die ook in een jaren 50 outfit gekleed is, op pad kunt gaan naar een jaren 50 avond. De goedkope Marilyn Monroe verkleedkleding zal onmisbaar zijn tijdens de carnaval, ga daarom voor een van de outfits met officiële licentie en wees er zeker van dat u ook alle bijpassende accessoires heeft gevonden, zodat iedereen u zal herkennen als Miss Monroe.

Laat u leiden door het assortiment van Marilyn Monroe feestkleding voor vrouwen en ga verkleed als uw favoriete personage op een jaren 50 themafeest. Een icoon als Marilyn Monroe mag uiteraard niet missen op een jaren 40 of 50 avond, en daarom hebben we een mooie selectie samengesteld van Marilyn Monroe kleding, zodat u geheel in stijl verkleed kan gaan. Maak kennis met de mooie zangeres als nooit te voren en geniet van een verkleedfeest als u precies zal lijken op de bekende diva van de fifties!

Zie meer ▼