Home >
Pasen
Sorteren
 

Paaskostuums voor mannen en vrouwen!

Ga in stijl verkleed voor paasdag met je vrienden of familie! Vegaoo.nl heeft vele leuke outfits voor Pasen zoals een roze met witte konijnenkostuum, kuikenkostuum, eenden kostuum, Paus kostuum, schapenkostuum, ei en spek kostuum! Of ga verkleed als Maria, Jozef, schapenherder, engel of profeet. Genoeg keuze dus! Wil je je kinderen verrassen met een origineel kostuum? Kies dan het kippenkostuum voor volwassenen. Dit pak zorgt gegarandeerd voor een leuke sfeer en is na de Pasen ook nog perfect te gebruiken voor elke andere verkleedgelegenheid zoals Carnaval! Hetzelfde geldt voor de verschillende konijnenpakken en de sexy konijnen outfits voor vrouwen! Deze schattig en sexy bunny pakjes zijn ook nog eens een ideale Valentijns verassing voor je vriend!


Lente in je bol!

Met de vele verschillende kostuums voor Pasen is het natuurlijk lastig kiezen! Maar elk kostuum is leuk om paaseieren in te verstoppen of te zoeken! Ook zijn deze verkleedkleren ideaal voor een huisfeest met thema Pasen of lente! Zelfs voor een dieren themafeest zit je met deze kostuums goed! Laat deze feesten niet zomaar voorbij schieten zonder het op een originele manier te vinden! Vegaoo heeft speciaal voor jou al een leuke selectie gemaakt zodat je niet uren lang op zoek hoeft naar een geschikt paaskostuum.


Vier paasfeest met je vrienden en familie

Kijk je ook zo uit naar Pasen met mooi weer en bloeiende bloemen? Heerlijk weer eens buiten lunchen met de zon in je gezicht! Verstop dit jaar paaseieren op een leuke manier door verkleed te gaan als paashaas! Vegaoo.nl helpt jou weer mee om van Pasen een geslaagd feest te maken met de leuke dieren kostuums, maar ook outfits om je te vermommen als herder, Engel, profeet, Maria of Jozef. Op Vegaoo.nl heb je genoeg keuze tussen paaskleding, accessoires en decoratie artikelen. Dus geen excuusjes voor het niet kunnen vinden van leuke paaskostuums!

Carnavalskleding voor volwassenen bestel je goedkoop op Vegaoo.nl. Vegaoo.nl is dé online feestspecialist voor alle feestelijke evenementen: voor carnaval, verjaardagsfeesten, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, St Patrick's Day hebben we alles voor een leuke avond! Onze selectie van carnavalskleding voor volwassenen, van maat XS tot XXXL en al vanaf €2.99 zullen ideaal zijn voor alle themafeesten. Op zoek naar een sexy, grappige of originele verkleedkleding? Dan ben je hier zeker op het juiste adres! Met de grootste Europese selectie van volwassenen carnavalskleding is Vegaoo uw partner voor alle feesten. Vegaoo.nl: uw feest begint hier!

Zie meer ▼