Home >
Heksen, Tovenaars
Sorteren
 
U heeft 48 van 139 producten bekeken
 

Halloween outfit van heks of tovenaar

Halloween betekent ook donkere magie en horror, met rondvliegende heksen en griezelige tovenaars! Daarom zie je op deze pagina al onze heksen en tovenaar Halloween kostuums! Onder deze Halloween kleding vallen ook kostuums van een voodoo meester en andere zwarte magie kostuums voor mannen en vrouwen. Je hebt ook de keuze uit een donkere angstaanjagende heksen outfit of een heksen kostuum die meer schattig en kleurrijk is. Voor de mannen kun je kiezen voor een prachtig tovenaars pak of juist een heel eng en donker Halloween kostuum van een zwarte magiër. Een Harry Potter™ kostuum past ook perfect in het magische Halloween thema! Organiseer een feest op 31 oktober en laat alle gasten in Halloween kleding komen binnen het thema magie en horror! Het is leuk om ook jouw huis op deze manier te versieren met hangende heksenhoeden, spinnenwebben, vleermuizen, griezelige glazen, heksenketels en skeletten! Deze Halloween artikelen vind je op onze Halloween decoratie pagina!


Tovenaar of heksen Halloween kleding

Jezelf verkleden als tovenaar of heks is altijd een veilige keuze! Bij vegaoo.nl vind je de meest mooie, griezelige en goedkope Halloween kostuums! De Halloween kleding van een heks loopt ook erg uiteen. Zo zijn er zeer kleurrijke Halloween heksen jurken, maar ook zeer duistere kostuums die je enge uitstraling geven. Dit realiseer je door bij de Halloween kleding ook Halloween make-up aan te brengen! Breng bijvoorbeeld een nep neus of nep pukkels aan met de special effect Halloween schmink. Dit maakt jouw heksen kostuum nog realistischer! Je zou zelfs nog een Halloween masker kunnen dragen om er echt eng uit te komen zien! Een onmisbare accessoire bij jouw heken Halloween pak is een heksenbezem en heksenketel! De heksenketels zijn ook ideaal voor kinderen als ze langs de deuren gaan voor een trick or treat!

Bestel goedkoop jouw Halloween kleding op Vegaoo.nl voor een onvergetelijke Halloween! Vier Halloween samen met je vrienden in de leukste en meest angstaanjagende Halloween kostuums! De Halloween outfits, Halloween maskers, Halloween schmink en andere Halloween spullen, zorgen ervoor dat jij er uniek en geweldig uit zal zijn op 31 oktober! Bekijk ook alle Halloween decoratie wanneer je zelf een Halloweenfeest organiseert!

Zie meer ▼