Home >
Kerstmis
Sorteren
 
U heeft 48 van 139 producten bekeken
 

Kerst verkleedkleren voor volwassenen

Kerst is buiten carnaval een leuk moment on zich te verkleden, kerstman kostuums, elfen pakken en kerstvrouw jurkjes. Verkleedkleren voor kerstmis zijn niet alleen kerstman pakken maar ook elfes, sneeuwpoppen, engelen en natuurlijk de drie koningen. Het rendieren pak moet iedereen om lachen! De muts van het pak hebben grappige horens! Het nog uitbundiger rendieren pak is het kerstpak met gespierde borst. Dames zijn altijd dol op de kerstvrouw outfits deze heeft vegaoo.nl in verschillende modellen, heel sexy, of juist zeer deftig! Opzoek naar leuke ideeen voor kerstmis en kerstavond? Verkleeden als kerstman of verstvrouw, honderden verkleedpakken online direct leverbaar tegen de scherpste prijzen. Elfes pakken, engelen verkleedkostuums, ijs koninginin voor dames maar ook zeer grappige verkleedkostuums als de opblaasbare kalkoen voor kerst of het rendieren kostuum. Op het zelfde hilarische gebied hebben we leuke kerstboom pakken en super gespierde kerstman of een gespier rendier outfit met een rode clowns neus en zelfs een opblaasbare sneeuwpop of een kalkoenen pak.


Kerst jurkjes en kerstman kleding

De kerstman komt binnen kort weer langs. Hebben jij je schoenen al klaar staan? Heb je je kerstman pak al uit de kast gehaalt om de kindertje dit jaar ook weer hellemaal blij te maken. Buiten de traditionnele kerstman outfit heb je ook de sexy kerstvrouwen outfits of de grappige elfjes of zelfs verkleedkleren als een kerstbom! Deze grappige verkleed kostum is bewerkt met kerstslingers en kerstballen. Misschien heb je met kerst geen zin om je te verkleden: het luxe kerstvrouwpak is zeer bescheiden. Aleen een rood en witte kerstmantel is elegant met een mooie feestjurk er onder. Kerst handschoenen geven vak veel stijl aan een outfit en zijj dus ook de nodigen feest accessoire.Met kerstmis verkleed gaan en een leuke kerstdiner met de gepasty pakken is een leuke uidaging. Een eet tafel vol met kerstman en kerstvrouwtjes, lieve engeltjes en leuke kerstelfjes. Kerstvieren hoort gezellig te zijn en nattuurlijk anders dans anderen feesten daarom is het een goed idee om zich te verkleden. Sexy kerstvrouwen pakken zijn dit jaar erg in! Second skin kerstman pakken vinden de heren altijd erg leuk. Nattuurlijk zijn de kerstman pakken de gote liefhebbers hier eeft vegaoo er tientallen verschillende van. De origineelste kerstmanpakken online en direct leverbaar, maar ook sneeupoppen, rendieren kerstelfenpakken, kerstboomkostuums en vele andere kerstkleren.

Volwassen feestkleding voor kerstmis: vegaoo, verkoop van feestkleding voor dames en heren. Beleef de magie van kerstmis met onze ongelofelijke selectie. Zwarte piet pak, kerstman pak voor volwassen, sexy kerstvrouwpak...enz.

Zie meer ▼