Home >
Gevangenen en gangsters
Sorteren
 
U heeft 48 van 54 producten bekeken
 

Gevangene verkleedkleding goedkoop

Schaar u aan de andere kant van de wet en wordt een beruchte gangster. Bent u al gepakt door de politie, ga dan voor een gevangene kostuum van Vegaoo.nl. De gangster kostuums en gevangene outfits zijn te vinden in het assortiment van onze webwinkel, en zijn te koop voor volwassenen en voor kinderen. Voor mannen en vrouwen gangster kleding vinden was nog nooit eerder zo gemakkelijk. Dankzij de verschillende soorten gangster en gevangene kostuums kunt u zich naar tevredenheid verkleden voor carnaval en kunt u wegrennen van de lange arm van de wet. Kies zelf voor een gangsterpak en pas er wat accessoires bij zodat u met een compleet pak naar uw feest kan gaan! Gaat u als koppel op stap, wat denkt u er dan van om samen in bijpassende gevangene kostuums te gaan? Met de volledige gangsteroutfits en –jurken zal u de schrik van de avond worden op uw carnavalsfeest of thema-avond!


Gangster kostuums bestellen

Ga terug naar de jaren 50 en word een echte Al Capone met de gangsterpakken op onze website. Als u met uw familie op pad gaat, dan is het natuurlijk een leuk idee om allemaal bij elkaar passende carnavalsoutfits te dragen. Laat het dan net zo zijn dat er een zeer groot aanbod van verschillende kostuums te vinden is, zodat een combinatie eenvoudig te maken is. Kies voor een goedkoop gevangene kostuum in het oranje of wit met zwart en u bent sneller dan ooit klaar om zich voor te doen als een ontsnapte dief. Laat u verleiden door het grote aanbod en aarzel niet om eens rond te kijken naar de leuke accessoires op onze website. Voor de meest complete en goedkope carnavalskleding in een gangster thema kunt u uiteraard op Vegaoo.nl, dus wacht niet langer en maak uw beslissing snel, zodat u voorzien kunt zijn van de leukste gangsterkostuums en gevangene outfits voor volwassenen!

Kom eens langs op Vegaoo.nl, de online feestwinkel met het grootste assortiment in Europa! Een goedkoop gevangene kostuum nodig? Of bent u op zoek naar een gangster kostuum voor volwassenen? Dan kunt u uitstekend terecht in onze online carnavalswinkel, want bij ons vindt u een uitgebreide hoeveelheid gangster outfits tegen een lage prijs. De leuke gevangene pakken zijn verkrijgbaar voor mannen en vrouwen en zijn er in meerdere maten en stijlen, dus er zal altijd wel wat leuks voor u tussen zitten!

Zie meer ▼