Home >
Konijn
Sorteren
 

Kies je favoriete konijnenkostuum

Als je nog op zoek bent naar een origineel kostuum voor een dieren themafeest kijk dan eens rond op deze pagina waar we allerlei konijnenkostuums hebben verzameld. Deze zijn gemakkelijk online te bestellen en worden bij je thuis bezorgd. Ga jij voor een konijnen onesie voor deze carnaval of ga je voor één van de officiële Bugs Bunny kostuums als konijnen carnavalskleding? Er is natuurlijk ook gedacht aan de sexy bunny’s kostuums voor vrouwen. Kies tussen een degelijk roze konijnenjurkje of een sexy konijnen outfit voor vrouwen om op een themafeest aan te trekken. Steel de show en kruip in de huid van een Playboy Bunny. Deze konijnen verkleedkleding is ook erg leuk voor vrijgezellenfeesten! Verleid nog een laatste keer alle mannen in je omgeving of zet je beste vriend voor schut in een roze konijnenpak! Waar je ook naar op zoek bent, er zit vast een geschikte konijnen outfit voor je bij!


Verkleed je als konijn met vegaoo.nl

Staat er een verkleedfeestje gepland binnenkort maar weet je nog niet wat je moet aantrekken? Wil je een keer iets anders dan een hippie, piraat of superheld kostuum? Kies dan eens voor een konijnenpak! Ze zijn er in verschillende soorten en maten: roze, wit, sexy of als mascotte. De konijnenpakken voor vrouwen zijn erg verleidelijk en origineel maar ook als je wat meer gekleed wilt gaan, is er een ruime keuze uit konijnen verkleedkledij op vegaoo.nl. Neem dus gauw een kijkje tussen de konijnenkostuums voor vrouwen en kies jouw favoriete konijnen outfit! Samen met je vrienden en de andere dierenkostuums op vegaoo.nl verkleed je je gemakkelijk voor een dierenrijk themafeest! Claim dus gauw jouw konijnen verkleedkleding en vergeet niet om je wortel mee te nemen om het helemaal af te maken!

De leukste konijnen carnavalsoutfits vind je gemakkelijk op één pagina op vegaoo.nl. Zo kun je gemakkelijk jouw favoriete konijnenkostuum voor Pasen kiezen bijvoorbeeld. Ook voor vrijgezellenfeesten, carnaval en themafeesten vind je bij ons een ruim aanbod aan konijnen feestkostuums!

Zie meer ▼