Home >
Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest kleding voor koppels

3 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Populaire thema's
Thema's
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
3 artikelen
 

Koppel kostuums voor vrijgezellenfeestje

Het kan echt en leuk ideeën zijn om koppel-kostuums te bestellen bij Vegaoo. Dan kan iedereen bij elkaar passen. Vegaoo biedt u twee oplossingen: u kunt uit onze koppel kostuums kiezen en bestellen, maar u kunt dan ook een koppeltje samen stelen in 3 stappen en dan krijgt u ook nog een super leuke actie van 10% korting. In eerste instantie kiest u de thema van uw feestje: geloof, disco, superhelden, prinsessen, ridders, uniformen en nog veel meer andere. Dan kiest u de heren pak en de dames outfit. U kunt de twee artikelen in uw winkelmaandje zetten en dan geniet u ook nog van 10% korting! Vegaoo biedt u een grootte selectie van leuke kostuums, accessoires en veel andere voor uw vrijgezellenfeestje.


Vrijgezellenfeestje kostuums

Voor jouw vrijgezellenfeest Vegaoo biedt u ook leuke artikelen voor een gezellige sfeer met jouw vrienden en familie. Geniet van super pack van de officiële kostuums van de Village People. Is dat niet helemaal te gek? Deze leuke pak van kostuums voor mannen of het thema YMCA bevat een werknemer, politiepak, een cowboy kostuum, indianenpak, motorrijder pak en zelf een matrozenpak! Zeer leuk en grappig voor jouw vrijgezellenfeest. Voor dames hebben wij dan ook een Baywatch Mitch en Pamela pak, een sexy politievrouw kostuum met haar gevangene of een verpleegsterpak en patiënt kleding. Geniet er van, de leukste ideeën van outfit zijn bij Vegaoo voor de leukste prijs!

Kostuums voor koppels: Vegaoo, online verkoop van kostuums voor koppels, voor volwassenen en kinderen. Feest u graag met uw vrienden? Dankzij ons uitgebreide assortiment van verkleedkledingen voor koppels en groepen, zit u nooit verlegen om ideeën! Van elegant gangster duo tot superhelden koppel Batman en Robin. Ontdek eveneens ons licentie assortiment Village People, South Park en de Smurfen!

Zie meer ▼