Home >
Oudheid

Oudheid koppelkostuums bestellen

13 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Kleur
Meest verkocht
13 artikelen
 

Romeinse en Griekse verkleedkleding

Word u een rijke inwoner van de Romeinse tijd, of toch liever iemand van de onderste klasse? Alles is mogelijk met de oudheid koppelkostuums op Vegaoo.nl. De goedkope Romeinse carnavalskleding is te koop in meerdere soorten, zodat u altijd kunt veranderen, ook als koppel in uw favoriete personages. De oudheid koppelkostuums zijn geschikt voor meerdere themafeesten. Of u nou op reis gaat naar een Romeins themafeest, of een Griekse feestavond, de jurken, kostuums, toga’s en meer staan voor u klaar om u hierbij te vergezellen. Koop een Romeins familie kostuum als u samen met uw gezien op pad gaat naar uw feest, of als u gecharmeerd bent door de Romeinse tijd is een mooi Romeins kostuum voor koppels onmisbaar om indruk te maken op al uw vrienden. Kom samen met uw partner, vrienden of vriendinnen eens langs en maak uw keuze uit het assortiment.


Egyptische koppelkostuums

Vindt u de Romeinse tijd maar niks en had u liever eerder in de Egyptische tijd willen leven, kom dan eens langs op Vegaoo.nl en bestel uw Egyptische koppelkostuums tegen een lage prijs. De goedkope Egyptische themakleding is perfect voor carnaval of een themafeest. Met de oudheid koppelkostuums zal elk verkleedfeest een gegarandeerd succes worden. Maak uw keuze uit de koppelkleding voor volwassenen en verander in een farao, een godheid, een godin of een gladiator. Want ook als u een gladiator arena wilt na spelen, dan hoeft u niet verder te kijken dan onze website, want met de leukste gladiator koppelkostuums en accessoires zal u direct terug gaan in de tijd. Betreed uw themafeest in stijl met de goedkope oudheid koppelkostuums en familie kostuums en geniet van een geweldige feestavond, verkleed in Romeinse, Egyptische of Griekse koppelkleding.

Ga naar Vegaoo.nl voor het bestellen van uw Griekse en Romeinse themakleding, maar ook Egyptische koppelkostuums. De oudheid carnavalskleding zal ideaal zijn voor meerdere gelegenheden. Gaat u ook met een carnavalsvereniging op stap, dan zijn de Romeinse koppel kostuums en Griekse koppelkleding perfect voor u en uw carnavalsfeest. Ga eens op zoek door het ruime assortiment en bestel met zijn allen de leukste en goedkoopste oudheid thema feestkleding voor jong en oud!

Zie meer ▼