Home >
Fout en grappig

Foute koppel carnavalskleding

4 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
4 artikelen
 

Koppel kostuums voor een fout party

Je ziet ze vaak fietsen, de unisex koppels. Zelfde fiets, zelfde jas, zelfde tas. Voor de jeugdigen is dit toch een beetje fout. Samen bijpassend koppel kostuums dragen is dan toch eigenlijk perfect voor een foute party! Als je binnenkort een feest hebt met het thema “fout”, dan moet je natuurlijk ook goed fout verkleed gaan. Je hebt het misschien al gemerkt dat een foute outfit bij elkaar zoeken nog best tegen kan vallen! Niet bij Vegaoo.nl! Wij bieden een brede collectie aan carnavalskleding en hebben de meest foute kostuums er voor je uitgepikt. Uiteraard kun je er flink fout uitzien in een kostuum, maar dit kun je zelfs versterken met de juiste accessoires. Denk aan een foute pruik of een nep snor!


Foute party duo kostuums

Foute feestkleding kan nog best lastig te vinden zijn! Ook al is eigenlijk alle feestkleding in principe al fout, je wilt natuurlijk iets vinden wat echt typisch fout is! Wat denk je dan van een Hawaii hemd voor mannen? Fout toch? Ga je met z’n tweeën zo verkleed dan is dit extra fout! De Hawaii duo kostuums zijn hier ideaal voor! Ook erg fout zijn een van de Village People kostuums. Bijvoorbeeld een cowboyvest met leren over-broek of het motorrijderspak met leren jas en over-broek! Deze maak je ook nog eens helemaal af met een foute snor of sik! Om in de sferen van een paar decennia terug te blijven: De Baywatch outfit kan natuurlijk ook lekker fout zijn! De Baywatch koppel kostuums zijn perfect om je als Mitch en Pamela te verkleden! Ga lekker samen verkleed voor een nog fouter en leuker feest en laat je inspireren door de vele verschillende verkleedkleding en feestartikelen van Vegaoo!


Goedkope foute feestkleding

Bestel nu jouw foute feestkleding goedkoop op Vegaoo.nl dankzij ons koppel-kostuum concept! Carnavalskleding voor goedkoper dan goedkoop! Voor al jouw feesten helpen we jou aan een geweldig carnavalskostuum! Heb je binnenkort een themafeest met het thema fout? Ga dan ook fout verkleed! Het leukste is als je samen verkleed gaat met je partner of een vriend of vriendin! Bij Vegaoo vind je de leukste foute feestkleding! Hawaii kle-ding wordt vaak geassocieerd met foute toeristen en is dus perfect als foute feestkleding voor jouw thema feest! Hetzelfde geldt voor kleding in een dierenprint. Combineer dit met de kleding van een PIMP en je hebt jouw ultieme foute feestkleding gevonden! Ga als een gladjanus in een glinsterend pak met hoed en je hebt jouw foute kostuum voor elkaar.


Leuke aparte koppelkostuums

Ga samen verkleed naar het feest in jullie foute feestkleding en jullie zijn het meest fout geklede koppel! De foute feestkleding koop je ook nog eens zeer voordelig wanneer je deze als duo outfit koopt! Zie je jouw perfecte koppelkostuum er niet bij? Geen zorgen, we bieden vele foute feestkleding aan die je ook los van elkaar kunt kopen. Genoeg keuze in foute kostuums! Ga samen met een vriend, een vriendin of jouw partner verkleed in matchende kleding voor een nog leukere entree op het foute feest! Maak jouw foute feestkleding nog completer door leuke foute accessoires toe te voegen. Bestel al jouw verkleedkostuums en accessoires goedkoop bij Vegaoo voor een fout feest of elk ander evenement of feest!

De leukste foute feestkleding bestel je goedkoop op Vegaoo.nl Ga samen verkleed en geniet van het goedkope koppelkostuum concept! 10% korting wanneer je een koppelkostuum koopt! Ga samen naar het foute feest in jullie foute feestkleding en jullie zijn het foutste koppel van de avond! Een voorbeeld van foute feestkleding is een Hawaii toeristenkostuum! Bestel snel jouw fout feestkleding en wees met zekerheid de meest origineel en fout van het feest! De leukste en grappigste fout feestkleding is alleen bij Vegaoo.nl!

Zie meer ▼