Foute koppel carnavalskleding

4 artikelen
 
< Terug
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Feest
Superhelden
Kleur
Meest verkocht
4 artikelen
 

Koppel kostuums voor een fout party

Je ziet ze vaak fietsen, de unisex koppels. Zelfde fiets, zelfde jas, zelfde tas. Voor de jeugdigen is dit toch een beetje fout. Samen bijpassend koppel kostuums dragen is dan toch eigenlijk perfect voor een foute party! Als je binnenkort een feest hebt met het thema “fout”, dan moet je natuurlijk ook goed fout verkleed gaan. Je hebt het misschien al gemerkt dat een foute outfit bij elkaar zoeken nog best tegen kan vallen! Niet bij Vegaoo.nl! Wij bieden een brede collectie aan carnavalskleding en hebben de meest foute kostuums er voor je uitgepikt. Uiteraard kun je er flink fout uitzien in een kostuum, maar dit kun je zelfs versterken met de juiste accessoires. Denk aan een foute pruik of een nep snor!


Foute party duo kostuums

Foute feestkleding kan nog best lastig te vinden zijn! Ook al is eigenlijk alle feestkleding in principe al fout, je wilt natuurlijk iets vinden wat echt typisch fout is! Wat denk je dan van een Hawaii hemd voor mannen? Fout toch? Ga je met z’n tweeën zo verkleed dan is dit extra fout! De Hawaii duo kostuums zijn hier ideaal voor! Ook erg fout zijn een van de Village People kostuums. Bijvoorbeeld een cowboyvest met leren over-broek of het motorrijderspak met leren jas en over-broek! Deze maak je ook nog eens helemaal af met een foute snor of sik! Om in de sferen van een paar decennia terug te blijven: De Baywatch outfit kan natuurlijk ook lekker fout zijn! De Baywatch koppel kostuums zijn perfect om je als Mitch en Pamela te verkleden! Ga lekker samen verkleed voor een nog fouter en leuker feest en laat je inspireren door de vele verschillende verkleedkleding en feestartikelen van Vegaoo!

Kostuums voor koppels: Vegaoo, online verkoop van kostuums voor koppels, voor volwassenen en kinderen. Feest u graag met uw vrienden? Dankzij ons uitgebreide assortiment van verkleedkledingen voor koppels en groepen, zit u nooit verlegen om ideeën! Van elegant gangster duo tot superhelden koppel Batman en Robin. Ontdek eveneens ons licentie assortiment Village People, South Park en de Smurfen!

Zie meer ▼