Home >
Duivel

Duivels & demons Halloween kostuums voor koppel

3 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN
Voor
Prijs
Feest
Thema's
Meest verkocht
3 artikelen
 

Halloween duivel en duivelin verkleedkleding

Halloween is in opmars! Het werd begin jaren 90 nog nauwelijks gevierd in Nederland, maar het is met het jaar populairder geworden! Tegenwoordig zijn er overal Halloween feesten waar je verkleed moet komen! Populaire keuzes zijn zombies, vampiers, monsters en duivels! Je ontkomt er bijna niet meer aan, maar waarom zou je het ook vermijden? Halloween is een super leuk feest waar iedereen op een enge manier verkleed gaat! Het evenement heeft zijn oorsprong van de Kelten die aan het eind van het Keltische kalender jaar geloofden dat de geesten van de overledenen zouden terugkeren om een levend lichaam in bezit te nemen voor het nieuwe jaar. Er werden maskers gedragen om de boze geesten af te schrikken. Dit heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een groot feest waar iedereen verkleed gaat in afschrikwekkende verkleedkleding! Kinderen gaan langs de deuren om de bewoner te laten schrikken en om snoep te halen.


Goedkope Halloween kleding

Om ook voor jou Halloween een succes te maken, zorgt Vegaoo dat er een enorme keuze is aan Halloween verkleedkleding, Halloween accessoires en Halloween decoratie! Wanneer je samen met je partner, vriend of vriendin naar een Halloween feest gaat is het natuurlijk leuk als jullie in dezelfde stijl verkleed zijn! Vegaoo.nl heeft een kleine selectie voor jou en jouw partner, vriend of vriendin gemaakt! Wanneer jullie samen jullie Halloween verkleedkleding bestellen binnen hetzelfde thema ontvang je maar liefst 10% korting op beide kostuums! Voor vele thema’s kun je ook nog eens zelf een koppelkostuum samenstellen! Een mooi voorbeeld is het Duivel koppel kostuum! Maak jullie Halloween kostuums nog eens extra compleet door er ook Halloween accessoires bij te bestellen zoals duivel hoorntjes of een drietand!

Kostuums voor koppels: Vegaoo, online verkoop van kostuums voor koppels, voor volwassenen en kinderen. Feest u graag met uw vrienden? Dankzij ons uitgebreide assortiment van verkleedkledingen voor koppels en groepen, zit u nooit verlegen om ideeën! Van elegant gangster duo tot superhelden koppel Batman en Robin. Ontdek eveneens ons licentie assortiment Village People, South Park en de Smurfen!

Zie meer ▼