Home >
Carnaval
Sorteren
 
123...7>>

Duo Verkleedkleding

Carnavals duo pakken zijn hellemal te gek! Denk aan de carnavals optocht! Samen met je vrienden allemaal hetzelfde gekleed. Een groep van 30 Carnavalvierders als monnik verkleed, jongens, meisjes, dames en heren die vorbij kommen zijn verzekerd van een groot succes. Special voor haar klanten zoekt ons team leuke pakken die bij elkaar passen zo dat ouders, koppeltjes als duo verkleed kunnen gaan en dezelfde carnaval outfit kunnen dragen. Sterker nog je knt bij vegaoo.nl ook zelf een outfit samen stellen, dzn geniet je ook nog een s van 10% korting.


Duo carnavals artikelen

Met een groep vrienden is het altijd leuk om met z’n alleen het zelfde thema te kiezen boeven, indianen, piraten, grappige dieren. Met ze alle de straaten over, mensen staan vaak raar te kijken als een hele groep mensen in Batman outfits langs loopt. De meest leuke thema's zijn beschikbaar bij vegaoo.nl: Simo en Geisha, het egyptische koppel is ook erg leuk of de grappige sneeuwman en sneeuwvrouw duo pak. Voor de kinderen hebben wijook de nodigen duo outfits: Het indianen duo pak voor kinderen, de elfjes pakken. Natuurlijk kan je zelf ook iets originels en aparts bij elkaar stellen!


Duo carnavalskleding


Koppel kostuums en groep carnavalskleding zijn altijd een succes! Het feit dat je met meerdere mensen in hetzelfde thema bent gekleed maakt de carnavalskleding extra leuk en origineel! Zo kunnen anderen ook zien dat je als koppel of groep bij elkaar hoort! Daarnaast is duo carnavalskleding echt aan te raden, omdat je de carnavalskleding nóg goedkoper krijgt! Bij koppelkostuums of duo verkleedkleding krijg je namelijk een extra 10% korting op de kostuums! Ga bijvoorbeeld verkleed als Wilma en Fred Flintstone™, Batman™ en Robin™, Tweety & Sylvester™ en vele meer duo’s! Draag samen de meest originele carnavalskleding voor een lage prijs dankzij de duo carnavalskleding of carnavalskleding voor groepen! Een leuk idee als carnavalskleding voor groepen is het Avengers™ thema!

Carnaval duo kostuums: Vegaoo, verkoop van carnavalskleding voor koppels. Maak van Carnaval een onvergetelijk moment dankzij onze brede selectie van feestartikelen tegen laagste prijs! Middeleeuwse Kostuums, Romeinse kostuums, disco pakken... en nog veel meer!

Zie meer ▼