Home >
Bekende personages

Koppelkostuums van bekende personnages

79 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Bekende personages
Voor
Prijs
Feest
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
79 artikelen
 

Verkleedkleding voor koppels online bestellen

Heb je binnenkort een feestje waar je samen met je man of vrouw naar toe gaat en zoek je nog een leuk kostuum voor jullie beiden? Op vegaoo.nl hebben we een groot aanbod aan bekende personages feestkleding voor koppels. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om samen een leuke indruk te maken op een themafeest of met carnaval. Ga samen verkleed als superhelden of tv-personages zoals Shrek en Fiona, of kies voor bekende filmpersonage kostuums. Maar wat nou als de kinderen ook carnaval vieren? Ook dan heeft vegaoo.nl een ontzettend leuke selectie aan bekende personages ouder-kind kostuums of familiekostuums voor het hele gezin, bijvoorbeeld het Toy Story™ familiekostuum! Of ben je juist op zoek naar een vader zoon kostuum of een moeder dochter outfit? Bij vegaoo.nl is het allemaal mogelijk! Neem dus gauw een kijkje en vind je favoriete moeder dochter carnavalskostuum van bekende personages!


Bekende personages carnavalskostuum voor iedereen

Als je als vriendengroep carnaval gaat vieren of naar een ander feest gaat, is het natuurlijk ontzettend leuk om allemaal in dezelfde stijl verkleed te gaan! Dat is nu mogelijk met de groepskostuums op vegaoo.nl. Voor welk bekende personages groepskostuum gaan jullie? De Ninja Turtles™, om je jeugd te herleven, of kiezen jullie toch liever voor het Power Rangers™ groepskostuum? Waar u ook naar op zoek bent, er zijn genoeg originele koppelkostuums van bekende personages te vinden op de grootste online feestwinkel van Nederland en België! Er is voor ieder budget en elke doelgroep wel een carnavalsoutfit te vinden van je favoriete bekende personage. Volwassenen koppelkostuums, volwassenen duo kostuums, moeder-dochter kostuums, vader-zoon kostuums, groepskostuums, kinderkoppelkostuums. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ben je al een tijdje op zoek naar een origineel kostuum voor jou en je vrienden, kinderen of geliefde? De bekende personages koppelkostuums van vegaoo.nl bieden uitkomst! Ga samen verkleed als Superman en Supergirl, de personages van Scooby Doo of kies voor een kerst koppelkostuum van de kerstman en Rudolph of de kerstman en de kerstvrouw!

Zie meer ▼