Home >
Magie en Horror
Sorteren
 

Halloween Koppel kostuums

Wanneer je samen naar een Halloween feest of themafeest gaat met het thema magie of horror, dan wil je ook enigszins hetzelfde verkleed! Dit is niet alleen extra leuk, maar nu ook extra goedkoop! Wanneer je je eigen koppelkostuum samenstelt krijg je hier namelijk 10% korting over! Ga bijvoorbeeld als een mannelijke en vrouwelijke vampier of duivel! Of als gothic bruid en bruidegom! Natuurlijk hoeft het niet een mannen en een vrouwen kostuum te zijn, je kunt ook kiezen voor 2 mannen of 2 vrouwen Halloween kostuums! Een voorbeeld hiervan is een engel en duivel kostuum voor vrouwen. Ook kun je een kostuum samenstellen samen met je zoon of dochter! Voor een griezelig of magisch themafeest maak je zo een perfecte entree! Ook voor Halloween zorg je voor een extra realistische en opvallende look door in dezelfde stijl verkleed te gaan!


Griezelige kostuums

Momenteel is het erg populair om verkleed te gaan als zombie, ga je beiden verkleed als zombie dan is dit nu extra goedkoop! Voor goedkope Halloweenkleding stel je dus je eigen set samen! Je kunt ook kiezen uit de bestaande koppel kostuums zoals het zombie politie koppel kostuum voor Halloween! Ben je meer van de magie, dan kun je ook kiezen voor een heksenkostuum! Maak jouw Halloween outfit nog completer door schmink aan te brengen met nep bloed en misschien zelfs speciale contactlenzen! Denk ook aan verschillende Halloween artikelen zoals een sabel, zwaard of drietand en zet een enge pruik of Halloween masker op! Maak er een bloederig feest van in de Halloween verkleedkleding van Vegaoo.nl! Bestel goedkope Halloween kleding die ook nog eens origineel of sexy zijn!

Halloween kostuums voor koppel en groepen: Vegaoo, verkoopt koppel kostuums voor volwassenen en kinderen. Vier je graag Halloween met vrienden? Sexy barok Halloweenoutfit voor vrouwen van Halloween, vampieren, geesten, zombies ... een brede selectie outfits voor u beschikbaar. Maak je vrienden bang!

Zie meer ▼