Home >
Koppel & Duo
Sorteren
 
123...6>>

Carnaval koppel en duo kostuums

Leuke carnavalskleding voor groepen

Vier je carnaval alleen? Dacht het niet! Daarom verkopen wij koppelkostuums en duo kostuums! Als je nog geen carnavalskleding ideeën hebt, dan geven wij jou deze wel dankzij ons grote aanbod! Ga bijvoorbeeld samen als “Waar is Wally”, een in mannen kostuum en de ander in een dames kostuum! Je kunt als koppeltje samen als priester en non, maar ook met jouw beste vriend of vriendin als aap en banaan! Samen maken jullie de leukste entree op elk feestje! Velen willen niet precies hetzelfde verkleed gaan, maar wel in dezelfde stijl! Door te kiezen voor een koppel kostuum of door deze zelf samen te stellen zie je er samen niet alleen super leuk uit, maar krijg je ook nog eens 10% korting op beide kostuums! Extra reden voor een feestje! Bekijk alle leuke carnavalskleding ideeën voor duo kostuums op Vegaoo.nl, of stel je eigen setje samen!


Carnavalskleding ideeën voor duo's

Onze carnavalskostuums zijn al voor de beste prijzen bij Vegaoo.nl, maar als je een koppelkostuum besteld of er eentje zelf samenstelt krijg je deze zelfs nog voordeliger! Nergens anders kun je zulke goedkope carnavalskleding bestellen! De leukste carnavalskleding ideeën vind je op Vegaoo.nl! De koppelkostuums komen in verschillende thema’s zoals superhelden of voor een specifiek evenement zoals Halloween! Goedkope Halloween kostuums kun je dus ook op deze manier nóg voordeliger krijgen! Maak jouw feestje nog betaalbaarder en nog leuker door samen in hetzelfde thema verkleed te gaan! Samen carnaval, Halloween of een ander feest vieren is natuurlijk altijd leuker! Voor omstanders is het ook leuk om te zien als mensen bij elkaar horen en hiermee hun verkleed personage vergroten!


Halloween kostuum vrouw

Dit jaar voor Halloween heb je besloten om jezelf te verkleden met z’n tweeën (met je vriend, vriendin, man, vrouw of ander iemand?) Dan ben je bij het juiste adres toegekomen! Vegaoo.nl is de grootste online Halloween winkel. Wij hebben een brede collectie van Halloween kostuum voor vrouw, man, jongens, meisjes, en zelfs… honden! Ja wij zijn zeker het grootste Halloween winkel van het internet! Als u op zoek bent naar originele, sexy, grappig, enge, en zelfs horror kleding om u te verkleden voor Halloween bent u juist terecht! Onze reusachtige selectie van kostuums en accessoires voor Halloween zal u zeker verassen! Wij hebben de leukste Halloween collectie van het internet, en natuurlijk tegen de beste prijzen!


Verkleden voor Halloween

Vegaoo.nl biedt u een enorme keuze aan ideeën voor uw Halloween kostuum voor koppels, duo’s en groepen! Bent u op zoek naar een Halloween kostuum voor vrouw? Bekijk dan snel onze reuze collectie van dames Halloween kleding! Alles wat ook kan verzinnen is te bestellen bij Vegaoo.nl: pompoenen, heksen, vampiers, monsters en andere heksen personages staan hier allemal op een rij! Vegaoo.nl biedt u ook elke dag nieuwe modellen, vormen, kleuren van kostuums zodat u uzelf origineel kunt verkleden voor Halloween. Ga gerust kijken tussen onze leuke selectie van Halloween duo kostuums en bestel het perfecte outfit voor jouw en je familie! Wij beschikken van een enorme keuze aan Halloween kostuum vrouw en man voor de beste prijzen nu beschikbaar bij Vegaoo.nl, de online Halloween winkel voor uw gehele gezin!


Uw beste carnavalspak

Op Vegaoo.nl kunt u een groot aanbod aan carnavalskleding vinden. Vind het beste carnavalspak van 2016 en jaren daarop volgend. Er is carnavalskleding voor koppels en duo’s te koop en hiermee zult u het beste carnavalspak op het feest van uw keuze dragen. Er is traditionele carnavalskleding zoals een non en priester en een koppelkostuum van een Romeins stel. Samen zult u het beste carnavalspak dragen en iedereen zal onder de indruk zijn van uw carnavalskleding. Als koppel kunt u bijpassende carnavalskleding vinden en trots zijn dat u het beste carnavalspak heeft. Kleed u in carnavalskleding als een piraten koppel en wie weet wint u wel een prijs voor het koppel met het beste carnavalspak. Misschien kleed u zich liever als een ridder en een prinses uit de Middeleeuwen, deze carnavalskleding is ook beschikbaar. Het beste carnavalspak is te vinden op Vegaoo.nl.


Het beste carnavalspak op Vegaoo.nl

Voor zowel volwassenen als kinderen is er carnavalskleding en kunt u uw zoon of dochter kleden in het beste carnavalspak in hun jaarlijkse carnavalsoptocht. Kinderen kunnen zich kleden als een cowboy en indianen duo of als een gevangenen koppel in het beste carnavalspak verkrijgbaar. Voor volwassenen is er ook sexy carnavalskleding, zoals een sexy verpleegster en chirurg of een sexy jaren 20 koppelkostuum wat gegarandeerd het beste carnavalspak zal zijn. Uw vrienden zullen onder de indruk zijn van uw carnavalskleding en zullen zonder twijfel jaloers zijn op het beste carnavalspak dat u zult dragen. Aarzel niet om te kiezen voor unieke carnavalskleding, want hoe origineler, hoe beter. Er zijn koppelkostuums met officiële licenties wat zeker het beste carnavalspak kan zijn. Het beste carnavalspak kan door u gedragen worden, dus aarzel niet om te kiezen voor de carnavalskleding van Vegaoo.nl

Bestel al jouw leuke carnavalskleding, Halloween kostuums en feestartikelen spotgoedkoop op Vegaoo.nl! Krijg 10% extra korting op de al zeer laag geprijsde carnavalskostuums dankzij onze koppelkostuums! De beste carnavalskleding ideeën vind je hier! Op Vegaoo.nl is een ruim aanbod te vinden van carnavalskleding voor koppels. Hier kunt u het beste carnavalspak van het jaar vinden en iedereen verbazen met uw geweldige carnavalskleding. Vegaoo.nl biedt een zeer uitgebreide en goedkope keuze van het beste carnavalspak.

Zie meer ▼