Home >
Egypte
Sorteren
 

Egyptische kleding voor koppels kopen

Het is hoog tijd dat de tijd van de Egyptische farao’s weer eens tot leven komt, en hoe kan dat nou beter dan met het organiseren van een Egyptisch themafeest. Ga samen met uw partner verkleed in een mooi Egyptisch koppelkostuum voor volwassenen, zodat u samen kunt veranderen in een goedaardig koppel, met toch een vleugje strengheid en gerechtigheid. Er zijn leuke Egyptische koppelkostuums voor volwassenen samengesteld, maar ook voor families. Mocht het zo zijn dat u een verkleedfeest organiseert met de gehele familie, op bijvoorbeeld een familiedag, dan is ook hiervoor een leuk groepskostuum voor te vinden. De Egyptische koppel verkleedkleding is goedkoop, dus aarzel ook niet om er wat leuke Egyptische accessoires bij te zoeken om de illusie van een Egyptische keizerin en haar partner compleet te maken op uw volgende verkleed- of themafeest!


Goedkope Egypte koppelkostuums

Organiseert u zelf een themafeest, of gaat u naar een themafeest met als thema het oude Egypte? Geen zorgen, op Vegaoo.nl vind u alles voor een compleet feest, of dit nou bij u thuis is of ergens anders. Met uw man of vrouw bent u waarschijnlijk nog op zoek naar een mooi Egyptisch koppelkostuum ter voorbereiding van uw feestavond, in dit geval kunt u bij ons terecht voor het bestellen van een van de prachtige Egyptische carnavalskostuums voor koppels. Maak een reis terug in de tijd naar de Egyptenaren en incarneer samen een Egyptische farao of een keizerin. Zo kunt u de heerser en heerseres worden voor een avond en zal het themafeest aan u toebehoren. Of bent u wellicht van plan om verkleed te gaan samen met uw dochter tijdens carnaval? Dan is ook hier een mooi Egyptisch koppel pak voor te bestellen om samen feest te kunnen vieren in een Egyptisch thema.

Maak een tijdreis naar het historische Egypte samen met uw partner en ga verkleed in een Egyptisch koppelkostuum om een feest te kunnen bezoeken als een ijzersterk duo. Naast Egyptische kleding voor koppels kunt u ook bij ons terecht voor verschillende Egypte decoratie artikelen, mocht u van plan zijn om bij u thuis een feest te organiseren. Ga op zoek door onze webwinkel naar een leuk Egypte koppelkostuum, of ga zelf verkleed als Cleopatra. Alles voor een compleet Egyptisch feest is te vinden in onze grote online webwinkel voor carnaval en meer!

Zie meer ▼