Home >
Jaren 60/70
Sorteren
 

Originele Jaren 70 koppel kostuums

Koning van de dansvloer of een voorstander van love and peace? Als u met uw partner nog op zoek bent naar een jaren 60 kostuum voor duo’s of een jaren 70 koppelkostuum, dan bent u op Vegaoo.nl snel uitgezocht en heeft u binnen de kortste keren een gaaf jaren 70 koppel kostuum gevonden. Word een mooi hippie stel met de koppelkleding in jaren 60 thema of bestel een jaren 70 disco kostuum voor koppels. En dat alles tegen een zeer schappelijke prijs, zodat u samen met uw partner in ieder geval nog geld over heeft voor uw verkleedfeest. Met de jaren 70 feestkleding voor koppels bent u de ster van de disco en heeft u wat bloemen in de haren met de sixties koppelkleding. Ga voor kleurrijke duo outfits en ga op originele manier op stap in een jaren 60 flower power koppelkostuum. Bestel snel uw goedkope seventies pak voor koppels uit ons grote assortiment op de website!


Jaren 60 hippie koppel verkleedkleding

Voor verschillende themafeesten zijn er leuke sixties koppel verkleedkleding te koop in verschillende kleuren. Ga voor een roze hippie kostuum voor duo’s of kies een bloemrijk koppelpak zodat u kunt laten zien dat de natuur en liefde vooraan staan in de lijst van prioriteiten. Toch liever de dansvloer op dan buiten in de natuur zitten? Geen probleem, met de disco koppel carnavalskleding kunt u lekker shinen met de voetjes van de vloer. Gaat u voor een goudkleurig disco koppelkostuum, of een ander glimmend duo pak? Maar niet alleen voor u en uw partner zijn er jaren 60 en jaren 70 koppel outfits, ook voor vader en zoon, en moeder en dochter. Zo kan de gehele familie geheel in stijl carnaval vieren of naar een themafeest gaan. Maak het u gemakkelijk en bestel een disco koppelkostuum of een hippie verkleedpak op Vegaoo.nl, de leukste online verkleedwinkel van Europa!

Voetjes van de vloer of een bloem in de haren, Vegaoo.nl heeft in beide gevallen leuke koppelkostuums beschikbaar voor jong en oud. Met een jaren 60 koppel outfit zal het mogelijk zijn om te veranderen in een set hippies en als u kiest voor een jaren 70 duo kostuum, dan kunt u samen met uw vriendin of vrienden op stap ga naar een retro disco feest. Voor verschillende feestjes zijn er goedkope jaren 60 koppelkostuums te koop, en met de jaren 70 duo verkleedkleding zal u de trendsetter zijn van uw volgende carnaval!

Zie meer ▼