Home >
Koppelkostuums
Sorteren
 
U heeft 48 van 330 producten bekeken
 

Duo verkleedkleding voor groot en klein

Samen een originele outfit dragen tijdens een thema avond is altijd leuk. Op dit gebied is er veel keuze, zoals disco outfits, Disney pakken, Avataroutfits of Shrek en Fiona. Op het gebied van Trademarks kostuums een feestpakken hebben wij een grote keuze: Mitch en Pamela uit Baywatch, Edward Scissorhands of Leia en Jedi duo outfit uit Starwars.

Duo kostuums: Vegaoo, carnavalswinkel online met in aanbieding koppel carnavalsoutfits, volwassen verkleedkleding en kinder carnavalskleding. Een leuk feest met familie of vrienden? Kan zeker, dankzij Vegaoo’s goedkope carnavalskleding collectie in de opruiming. Deze bestaat uit een uitgebreide sales keuze vanaf 40 euro zoals: hippie kleding, Arabische 1001 nachten kostuums of Disco Outfits. Ook hebben we een enorm selectie tussen onze Trade verkleedkleding. Wat dacht u van Shrek en Grease of misschien bent u eerder een Top Gun fan? Ontdek online onze goedkope feestkleding.


Duo Verkleedkleding

Samen in stijl carnaval vieren! Duo en familie outfits in verschillende thema's: Piraten koppel kostuum, Egyptisch koppel kostuums, sexy politie pak en haar gevangene outfit. Deze carnavals pakken vindt je allemaal bij ons terug. Je bent hellemaal weg van filmsterren en superhelden, kijk dan bij ons special selectie duo superhelden: Mario outfits, Batman pakken, Waar is Wally en nog vele anderen. Hiermee kan iedereen zien dat jullie een koppeltje en een ware match zijn! Dit is natuurlijk ook leuk voor een originele act!


Koppel en kind

Wij hebben ook koppelkostuums die bestaan uit 3 of meer bijpassende pakken voor ouders en kind zoals de musketier familie set, Waar is Wally of de middeleeuwse boeren set! Ook hebben we kostuums voor moeder en dochter als prinses sneeuwwitje, clowns of als roze hippies. Voor vader en zoon hebben onder andere boevenkostuums, piratenkostuums en cowboykostuums! Zo maakt u natuurlijk extra indruk en kan iedereen zien dat u bij elkaar hoort! Dit is natuurlijk niet alleen maar toepasselijk voor carnaval, maar ook geweldig voor thema feestjes, een verjaardagsfeest. Samen feest vieren is nog nooit zo leuk geweest!


Halloween pakken

Zoekt u originele Halloween pakken voor uw komende feest? Bekijk nu onze brede selectie van duo Halloween kleding en vindt hier de leukste ideeën om gezellig met z'n tweeën -of meer- verkleed te gaan! Wij hebben de leukste thema's die u ook kunt verzinnen! Denk bijvoorbeeld aan griezelige zombie duo kostuums... Wat eng! Wij hebben ook vampier koppel kostuums, denk natuurlijk ook aan enge skeletten, zombie piraten kleding en zelfs koppel heksen kostuums voor moeder en dochter! De leukste en meest enge Halloween pakken kunt u vinden op de grootste carnavalswinkel van het internet: Vegaoo.nl!


Carnaval kostuums, outfits en pakken

U heeft binnenkort een themafeest met uw vrienden en u wilt graag verkleed gaan in een bijpassende Carnaval outfit met je man, vrouw, dochter, zon of zelfs gehele familie? Bekijk dan snel ons assortiment van duo carnaval pakken. De leukste carnaval outfits zijn hier te vinden en volgens heel veel thema's! Wij beschikken van meer dan 200 verschillende modellen in meerdere maten voor het gehele gezin! De leukste thema's zoals piraten, Romeinen, hippies, superhelden, middeleeuwen, Charleston, jaren 60, foute party en zelfs Carnaval pakken van beroemde merken zoals Waar is Wally, Batman, Flinstones of Superman! De leukste ideeën van Carnaval outfits zijn te vinden bij Vegaoo.nl, en natuurlijk, tegen de beste prijzen van het internet! Bekijk nu onze selectie en maak van je feest een groot succes!


Goedkoop Halloween kostuums

Het is weer tijd om gezellig met je vrienden het Halloween feest te vieren! Daarom ben je natuurlijk op zoek naar leuke verkleedkleding... Maar bij Vegaoo.nl weten wij dat het ook belangrijk is om goedkoop op internet te shopen! Daarvoor bieden wij u natuurlijk altijd de beste prijzen en de beste kwaliteit! U bent op zoek naar goedkoop Halloween kostuums? Bekijk dan even snel de brede selectie van Vegaoo.nl op het thema van Halloween! Wij beschikken van de grootste keuze van verkleedkleding en feestartikelen van het internet! Bij onze kunt u de leukste, meest originele maar natuurlijk wel goedkoop Halloween kostuums kopen! Ga gerust zitten en ontdek onze uitzonderlijke selectie van enge, griezelige en originele Halloween spullen. Vegaoo.nl is uw bondgenoot voor een succesvol maar wel goedkoop Halloween feest! Wij hebben voor alle thema's iets: vampiers, spinnen, heksen, zombies, etc. Maar wij hebben natuurlijk ook enge maskers die er bij horen! De meest goedkoop Halloween kostuums zijn beschikbaar op onze webwinkel! Sta klaar voor spinnen, spoken, zombies, monsters, heksen en enge vampiers!


Trio verkleedkleding

Ga met z'n drieën verkleed! Dit kan met de groepskostuums bestaande uit 3 carnavalkostuums! De trio pakken zijn ideaal als je als ouders verkleed wilt gaan met jouw zoon of dochter of om als bekende groep verkleed te gaan die uit 3 personen bestaat! Een voorbeeld is om verkleed te gaan als de Power Rangers of Elsa, Anna en Olaf van Frozen! Uiteraard hebben we ook trio kostuums met Star Wars kleding! Wat ook een erg origineel idee is voor familie verkleedkleding is het kostuum van een kip, haan en kuiken! De groepskostuums voor 3 personen komen in vele verschillend thema's en maken samen de leukste carnavalskostuums! Ga verkleed als bananen, football speler met cheerleaders, Cruella met haar dalmatiërs, Gru met zijn Minions of ga allemaal verkleed in een Opposuits kostuum in verschillende kleuren!

Carnavalskleding voor duo's en families: Vegaoo, verkoopt koppel carnavalskostuums voor volwassenen en kinderen. Graag vrienden verrassen? Met onze brede selectie van bijpassende outfits voor koppels, zullen ideeën niet ontbreken! Bekijk ook de beroemde Village people, gangster stelletjes of superhelden als Batman en Robin. Ga samen verkleed met jouw partner met onze leuke duo verkleedpakken op verschillende thema's! Denk bijvoorbeeld aan een koppelkostuum van een chirurg en een verpleegster, of een boef en een politieagent, anders hebben we natuurlijk ook de beroemde sprookjes personages zoals Roodkapje en grote boze wolf. Onze piraten koppelkostuums zijn ook ideaal voor carnaval als je verkleed wilt gaan met jouw vrienden of groep in bijpassende outfits!

Zie meer ▼