Home >
Asterix en Obelix™

Asterix & Obelix kinderkleding

6 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Populaire thema's
Thema's
Feest
Kleur
Meest verkocht
6 artikelen
 

Asterix kostuum voor kinderen kopen

Ga naar de tijd van de Galliërs en incarneer een van de meest bekende personages van stripboeken en verander uw kinderen in de enige echte Asterix en Obelix. Op Vegaoo.nl heeft u de mogelijkheid om uw kind te verkleden in Asterix verkleedkleding en Obelix outfits, deze vindt u tegen een lage prijs op onze website, dus als uw kinderen net de klassieke stripboeken hebben gelezen of een van de speelfilms en animatiefilms hebben gezien, dan is een Asterix kostuum voor jongens perfect om te gebruiken als outfit tijdens carnaval. Ga voor een complete Galliër outfit tijdens carnaval of op een stripboeken themafeest, zodat uw kinderen niet te onderscheiden zijn van de echte personages dankzij de stripboeken verkleedkleding. De goedkope Asterix en Obelix kleding is er voor jongens en voor meisjes, want ook uw dochter kan in de wereld duiken van de bekende Gallische strijders.


Obelix verkleedkleding voor kinderen

Ga voor een originele carnavalsoutfit en laat uw kinderen hun outfit uitkiezen uit het assortiment van Asterix en Obelix carnavalskleding. Met de goedkope Asterix pakken zal uw zoon een slimme en ijzersterke Galliër kunnen worden en als uw zoon graag een Menhir op zijn rug wil dragen, kijk dan niet verder dan onze website, want ook voor Obelix verkleedpakken bent u op het juiste adres. Laat uw kinderen een wereld van stripboeken zelf beleven op een originele manier, en wat is daar nou beter voor dan het verkleden in Asterix en Obelix kostuums voor kinderen. Kom eens rondkijken en bestel tegen een lage prijs uit het aanbod van leuke en grappige Asterix pakken. En voor Walhalla kostuums zit u bij ons ook wel goed hoor, dus maak snel uw keuze en laat uw kinderen genieten van hun themafeest of carnavalsavond met de goedkope Asterix themakleding.

Kom eens langs in onze online feestwinkel en bestel tegen een lage prijs goedkope Asterix themakleding en Obelix feestkleding om uw kinderen om te toveren in een set bekende Galliërs die al jaren leven in de hartjes van uw kinderen. De goedkope Asterix en Obelix kostuums voor jongens en meisjes zijn ideaal voor themafeesten of eenvoudigweg voor een carnavalsfeest. Met een helm op het hoofd, een gestreepte broek en een veldfles op de heup zijn uw kinderen klaar om de toverdrank te drinken en naar hun feest te gaan in Asterix en Obelix outfits!

Zie meer ▼