Home >
Hippies en flower power

Hippie kleding voor kinderen

20 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Feest
Kleur
Meest verkocht
20 artikelen
 

Hippie kinderkleding

Duik nu in slechts een paar kliks in de jaren 60 sfeer! Voor alle themafeesten en verkleedevenementen denkt u natuurlijk aan Vegaoo.nl! Als marktleider op het gebied van carnavalskleding konden wij een speciaal thema zeker niet missen! Vegaoo.nl, de grootste feestwinkel van Europa biedt u natuurlijk een enorme keuze aan hippie kleding voor kinderen en volwassenen. Onze grote collectie zal u zeker verassen! Voor meisjes en voor jongens kunt u bij ons de leukste verkleedkleren op het jaren 60 thema vinden. Kruip in de huid van een echte baba cool met onze grote collectie van hippie kleding! Peace and love man, wij hebben hier alle benodigdheden voor een onvergetelijke hippie avond!


Hippie kleding voor kinderen

Met onze collectie van hippie verkleedkleding voor kindjes kunt u met zekerheid precies in het hippie thema zijn! Bekijk hier onze grote selectie van hippie kleding. Kruip direct in onze psychedelische sfeer, met verschillende bloem motieven, vele kleuren en andere stoere producten. Vegaoo.nl, uw bondgenoot voor alle verkleedfeesten biedt u natuurlijk de goedkoopste producten van internet: hier kunt u direct een mooi kostuum krijgen voor slechts een paar euro’s. Voor een compleet kostuum, vergeet vooral niet de bijpassende accessoires, zoals een coole hippie bril, een peace ketting of een kleurrijke hoofdband. Duik direct in de moderne Woodstock sfeer met onze vele verschillende producten. Vergeet niet de leuke details van onze hippie kleding: franjes, parels en andere leuke afwerkingen. Vegaoo.nl is de grootste specialist voor alle feestelijke gebeurtenissen. Wij bieden u ook een aparte selectie van volwassenen carnavalskleding! Perfect om gezellig te feesten maar voor een laag budget!

Vegaoo.nl, de grootste feestwinkel van Nederland biedt u een ruime keuze aan originele, goedkope en aparte verkleedkleding voor alle verkleedevenementen. Bekijk hier onze grote collectie van hippie kleding voor kinderen, beschikbaar tegen de laagste prijzen van het internet! Ideaal voor verjaardagsfeesten, kinderfeesten, carnaval of andere leuke themafeesten!

Zie meer ▼