Home >
Disco

Disco kleding voor jongens en meisjes

23 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (1)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Feest
Kleur
Meest verkocht
23 artikelen
 

Disco kleding voor kinderen

Een populair thema voor verkleedfeesten is disco! Een typisch disco kostuum heeft vaak wijd uitlopende mouwen en/of broekspijpen of is juist lekker glinsterend! Ook typisch is een grote kraag en een afro kapsel! Kies voor een mooie glitter jurk met pailletten in zilver of rood, of kies zelfs een compleet pak met wijd uitlopende broekspijpen! Een grappige afro pruik mag daar natuurlijk niet aan ontbreken! Naast de leuke kostuums vind je bij ons ook een grappige bijpassende discobril en disco versiering. Op een disco feest is een disco bol bijvoorbeeld ook onmisbaar! Zorg voor een authentieke Saturday night fever met de disco kleding en accessoires! Je zal dan zeker stralen op de dansvloer als de meest stoere of vrolijke disco danser! Oefen thuis maar vast jouw disco moves!


Disco carnavalskleding voor kinderen

Jongens kunnen verkleed gaan in een glitter disco jasje met pailletten en een leuke glitterhoed! Kinderen maken hun disco outfit compleet met de leuke accessoires zoals een lichtgevend kunstgebit, zanger microfoon, disco sleutelhanger of lichtgevende armbanden! De meiden kunnen ook hun glitterjurk perfect voltooien met een glitter handtasje! Disco accessoires genoeg voor meisjes! Het is erg leuk om jouw verjaardagsfeest te geven in disco thema! Het huis kun je dan mooi versieren met disco versiering zoals een disco bol en slingers! Aan de gasten kun je dan ook allemaal lichtgevende armbanden en andere kleine accessoires geven als aandenken van en een super feest! Natuurlijk is het ook leuk om zo verkleed te gaan met de gehele familie tijdens bijvoorbeeld carnaval!


Disco kostuums

Heeft jouw zoon of dochter en feest in het disco thema of danst en zingt jouw kind gewoon graag? Geef dan een leuk meisjes cadeau of jongens cadeau in de vorm van een disco pak! Een disco kostuum voor kinderen is ook erg leuk voor carnaval en laten jouw kind echt glitteren! Maak de disco outfit compleet met een zang mircofoon of een grappige disco pruik met afro haar! Een leuke sterrenbril is ook perfect als aanvulling op jouw disco kostuum. Voor meiden is het leuk om er een gekleurde boa en glitter tasje bij te dragen. En voor zowel jongens als meisjes zijn de lichtgevende breekstaafjes ook ideaal! Deze kunnen om de polsen worden gedragen! Zie er geweldig uit in een van onze disco carnavalskleding!

Bestel voordelig jouw disco kleding bij de marktleider van Europa, op het gebied van verkleedkleding en feestartikelen! We zijn natuurlijk niet voor niets marktleider en bieden de leukste kostuums tegen de beste prijzen! Bekijk naast de leuke disco pakken en disco jurken met paillette ook bijpassende accessoires zoals een disco bril of afro pruik! Maak jouw kind gelukkig met Vegaoo!

Zie meer ▼