Home >
Western

Western carnavalskleding voor kinder

74 artikelen
 
SELECTIE VERFIJNEN (2)
Uw selectie:
Voor
Prijs
Maat
Officiële licenties
Kleur
Meest verkocht
74 artikelen
 

Het wilde Westen!

Op Vegaoo.nl kunt u kiezen uit de vele verschillende Westernkostuums! Bijvoorbeeld een cowboykostuum of een indianenkostuum! Wij hebben stoere indianenkostuums voor jongens en voor meiden. Ga als indiaan verkleed! Voor de meiden hebben we leuke jurkjes. Ook hebben we verkleedkleren voor baby’s! Voor jongens hebben we stoere pakken met broek en shirt in lederlook! Deze hebben we bijvoorbeeld in beige en bruin met gele of rode accenten. Wat erg leuk is voor kinderen is een hoofdband of hoofdtooi met veer om de indianenvermomming helemaal compleet te maken, deze is vaak bij het kostuum inbegrepen! Ook is het natuurlijk fantastisch als je ook nog een indianen bijl of speer. Schiet van je af met je pijl en boog of zwaai woest om je heen met een tomahawk bijl!


Cowboy cowgirl!

Bij het wilde westen denkt u natuurlijk ook aan cowboys en cowgirls! Voor jongens hebben we stoere luxe cowboy verkleedkleren. KKies voor een kostuum met een overbroek in koe lederen look met stoer bijpassend giletje met sheriff ster, hoed en bandana. Uiteraard leveren wij ook bijpassende pistolen! Natuurlijk zijn er ook zeer stoere cowgirls te bekennen! Voor de meiden bieden we outfits bestaande uit een jurk of kalfslederen look rok met bijpassend giletje, sjaal en hoed! Stap een saloon binnen en verdien meteen respect in een van onze kostuums. Haal het wilde westen naar je toe en verkleed je met je vrienden en vriendinnen als held op de prairie voor een leuk verkleedfeestje, verjaardagsfeest of carnaval!

De grootste collectie van kinderkostuums en verkleedkleding kan je vinden op Vegaoo.nl, Europa's grootste feestwinkel op het gebied van kinderthemakleding. Voor kinderfeesten, verjaardagen, tienerfeesten of als cadeau ideeën voor Sinterklaas hebben we hier de leukste ideeën voor de kids! Onze kindercarnavalskleding collectie is zeer uitgebreid: van populaire thema's zoals piraten, ninja, prinsessen of superhelden tot officiële producten zoals Vaiana™ jurken, Frozen™ verkleedkleding, Lego Ninjago™ pakken of Avengers™ outfits heb je op Vegaoo.nl de grootste online keuze! Van groot tot klein budget, van peuters tot tieners en van roze naar blauw heeft Vegaoo.nl dé laatste trends voor alle kinderen!

Zie meer ▼